Technopat'a tehdit iddiasının olayı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar son olarak bir ricam olacak. Bu arkadaşa XenForo'nun ne olduğunu anlatabilir misiniz? Selametle. İçimde kalmasın. :D

1751404309025.webp

Arkadaşlar malum konu da kilitlenmiş, biz de uzatmayalım bence. Dramaya döndürmeyelim. Konuyu kapatalım. Tekrar aynı konuyu açarlarsa veya tekrar Techolay ve Recep Baltaş 'a yüklenmeye başlarlarsa asıl amaçlarını kendi kendilerine belli ederler zaten.
Kesinlikle katılıyorum. Recep Baltaş sırf o forum zarar görmesin diye oradan ayrıldı. Onlar da hakaret ediyor işte. Bütün olup biten bu. Artık uzatmanın anlamı yok.

Emre bu konularda son kişidir, kendisinin yaptıklarını bi' liste yapsan buradan Londra'ya yol olur.
Bir moderatörün taraflı davranması veya (belki de) tanıdığı bir üyeyi kayırma ihtimali hoş değil.

Techolay yöneticilerinin en azından "bu iddiayı gerçek olabilir mi" diyerek duruma bir bakması gerekir, olayın ucu açık bırakılmasın.

Hiç girmeyelim oraya, benim en hassas yerimdir. DNA'nın içinden özellikle geçeceğim zaman öğrenirsiniz hocam.
Şunu bilin; Technopat'taki hesabımı 3 kere silip geri açmamdaki en büyük sebeptir kendisi, her seferinde Çin işkencesi uygulayan biriydi. Kendi kankalarına ban atmayan, SadeceYiğit denen arkadaşa tapan bir Hindudur kendisi.

@SF25 hesabınız halen açık mı?

1751404652432.webp

O değil de, kalıcı olarak banlanmış hesaba halen ceza yazıyorlar. :D

1751404709090.webp

Arkadaşlar burada hiçbir moderatör veya yönetim üyesi karşılıklı atışmaya girecek kadar düşmeyecek, bu tutumumuzun artık herkes tarafından benimsendiğini düşünüyoruz. Ancak üyelerimizin de, diğer tarafa yönelik uygunsuz ifadeleri ve temelsiz ithamları karşısında sessiz kalmamızı beklememelerini önemle belirtmek istedim. Herkese fikirlerini saygı çerçevesinde ve uygun bir üslupla ifade etmesi gerektiğini de hatırlatmak isterim.
Özellikle belirtmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt