RamKokusuSeven
Becerikli
İnsan bir kere utanır be. Ya tamam anladık en güç zehirlenmesi yaşayan sizsiniz. E beyler ama bizim ortamda kafa eksme muhabbetleri dönüyor 
En son kuru tehdit işinde @144 hocamızın çektiği işkenceyi biliyoruz, bu işin sonu gelmiyor.İnsan bir kere utanır be. Ya tamam anladık en güç zehirlenmesi yaşayan sizsiniz. E beyler ama bizim ortamda kafa eksme muhabbetleri dönüyor![]()
Arkadaşlar burada hiçbir moderatör veya yönetim üyesi karşılıklı atışmaya girecek kadar düşmeyecek
Emre bu konularda son kişidir, kendisinin yaptıklarını bi' liste yapsan buradan Londra'ya yol olur.Technopat'ta bahsedilen şu durum araştırılacak mı? Özetle iddia edilen şu;
Technopat'ta yazdığı tehdidi, yine kendine ait Techolay profilinde paylaşan bir toksik kişi, Techolay'dan ceza almasına rağmen aldığı ceza iptal edilmiş ve üstüne bir Techolay moderatörünün sanki "nokta koymayı unutmak gibi basit bir sebepten ceza almış da cezası yeni bitmiş" gibi bir tavırla toksik üyeye bir çeşit yeniden hoşgeldin cevabı yazmış.
Bu iddia benim hoşuma gitmedi, bence böyle bir olayın yaşanıp yaşanmadığına dair üyelere bir açıklama gerekli.
Crownguard bu, bu yazı stilini nerede görsem tanırım.
Evet Crownguard. Bir sıkıntı olmasın diye atmadım. Bir de bir şey soracağım. Leon Dayı o konuya cevap vermiş ve buradaki hesabını silmiş doğru mu?Emre bu konularda son kişidir, kendisinin yaptıklarını bi' liste yapsan buradan Londra'ya yol olur.
Fazla konuşmasın, konuşursa da ben konuştuğum gibi eteklerinin tutuşacağını iyi biliyor.
Crownguard bu, bu yazı stilini nerede görsem tanırım.
Bir forumun tüm moderatörleri mi zeka seviyesi düşük insanlardan oluşur arkadaş?
Kardeşim siz en son demiyor muydunuz 'Boş tehditlerle uğraşmaya gerek yok, uyarı bile atmayacağız.' diyen? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Bunların abileri DNA ve Adrastos hesap açıp gelsinler hele buraya, bi' ağızlarının payını verip yollayayım yeşilliğe. Akşam akşam sabır sınıyolar, patladığımda ne olduğunu gördüler bir daha yaparım bir daha sallarım orayı. Canımı sıkmasınlar.
Leon Dayı gözüme gözükmesin, yalakanın teki.Evet Crownguard. Bir sıkıntı olmasın diye atmadım. Bir de bir şey soracağım. Leon Dayı o konuya cevap vermiş ve buradaki hesabını silmiş doğru mu?
Şimdi biz de oraya Tırtopad desek hoş olur mu? Dediğim gibi. Kendi forumları dışında hiçbir yere saygıları yok. Boş verin ve önümüze bakalım.
Yeşil foruma 2023 de kayıt oldum. Fakat bir süre sonra farkettim konulara cevap gelmiyor. Siliniyor, DDoSs saldırısı yiyor.Şimdi biz de oraya Tırtopad desek hoş olur mu? Dediğim gibi. Kendi forumları dışında hiçbir yere saygıları yok. Boş verin ve önümüze bakalım.