Technopat'a tehdit iddiasının olayı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar son olarak bir ricam olacak. Bu arkadaşa XenForo'nun ne olduğunu anlatabilir misiniz? Selametle. İçimde kalmasın.

Kesinlikle katılıyorum. Recep Baltaş sırf o forum zarar görmesin diye oradan ayrıldı. Onlar da hakaret ediyor işte. Bütün olup biten bu. Artık uzatmanın anlamı yok.

Emre bu konularda son kişidir, kendisinin yaptıklarını bi' liste yapsan buradan Londra'ya yol olur.
Bir moderatörün taraflı davranması veya (belki de) tanıdığı bir üyeyi kayırma ihtimali hoş değil.

Techolay yöneticilerinin en azından "bu iddiayı gerçek olabilir mi" diyerek duruma bir bakması gerekir, olayın ucu açık bırakılmasın.

TheAny diye birisine buraya yazdığımın aynısını yazıp efebatın'a yapılan iftiraları göstermiştim. Buraya attığım görsellerin aynılarını atmıştım. Silmişler mesajımı.

Hiç girmeyelim oraya, benim en hassas yerimdir. DNA'nın içinden özellikle geçeceğim zaman öğrenirsiniz hocam.
Şunu bilin; Technopat'taki hesabımı 3 kere silip geri açmamdaki en büyük sebeptir kendisi, her seferinde Çin işkencesi uygulayan biriydi. Kendi kankalarına ban atmayan, SadeceYiğit denen arkadaşa tapan bir Hindudur kendisi.

Özellikle belirtmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…