Normalde hiç Technopat'a girmem son zamanlarda ama bir gireyim dedim, forumun ana sayfasına bir konu sabitlemişler. Bu olay nedir, birisi açıklayabilir mi? Ben şahsen çok inanmadım, bu forumu karalamak için iftira diye düşündüm. Sadece merak ettiğimden konu açtım.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Xudayar_Mirzayev
Uzman
Normalde hiç Technopat'a girmem son zamanlarda ama bir gireyim dedim, forumun ana sayfasına bir konu sabitlemişler. Bu olay nedir, birisi açıklayabilir mi? Ben şahsen çok inanmadım, bu forumu karalamak için iftira diye düşündüm. Sadece merak ettiğimden konu açtım.
Eki Görüntüle 159496
Sanırsam Ranton Kouga adlı üye TP modlarına boğaz kesme tehdidi etmiş.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Yani sevmezsin anladık ama tehdit ne ya? Hem kendine hem de foruma, forum kitlesine ve Recep abiye söz gidiyor.
Yine de bir kişinin yaptığı hata yüzünden tüm Techolay'ı suçlamak doğru olmaz bence.Sanırsam Ranton Kouga adlı üye TP modlarına boğaz kesme tehdidinde bulunmuş.
İtachi Uchiha
Yetkin
Kurunun yanında yaş da yanmış. Onu bahane ederek bu siteyi kötülediler bence.Yine de bir kişinin yaptığı hata yüzünden tüm Techolay'ı suçlamak doğru olmaz bence.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Ne bileyim artık. O artık TP'nin aklı.Yine de bir kişinin yaptığı hata yüzünden tüm Techolay'ı suçlamak doğru olmaz bence.
Thanos
Üstün
Gereksiz yere drama yaratmaya çalışıyorlar diye yorumladım. Bu tehdidi yapan kişinin hiçbir şey yapamayacağını bilmelerine rağmen Technopat ekibinin bu konuyu kullanarak Techolay'a bazı mesajlarda öfke içerikli mesajlar içerdiğini görebilirsiniz.Normalde hiç Technopat'a girmem son zamanlarda ama bir gireyim dedim, forumun ana sayfasına bir konu sabitlemişler. Bu olay nedir, birisi açıklayabilir mi? Ben şahsen çok inanmadım, bu forumu karalamak için iftira diye düşündüm. Sadece merak ettiğimden konu açtım.
Eki Görüntüle 159496
Koneko Toujou
Üstün
Eki Görüntüle 159496
Konuyu sabitlenmiş olarak göremedim de linkini bırakabilir misiniz?
Michael Scofield
Uzman
Dün bende gördüm, bu forumda kafa kesmeyi söylemek serbestmiş filan diyorlar ben hiç rastlamadım böyle bir şeye.Normalde hiç Technopat'a girmem son zamanlarda ama bir gireyim dedim, forumun ana sayfasına bir konu sabitlemişler. Bu olay nedir, birisi açıklayabilir mi? Ben şahsen çok inanmadım, bu forumu karalamak için iftira diye düşündüm. Sadece merak ettiğimden konu açtım.
Eki Görüntüle 159496
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.