Windows 7 ve 8.1 kullanan iki cihazda denedim+Android 14 kullanan bir cihazda daha denedim. Techolay diye aratınca technopat sosyal çıkıyor. Eskiden böyle bir problem yoktu. Siteye gelen trafiği azaltır bu durum. Sebebi nedir? Bu arada daha önce Techolaya giriş yapmışsanız aratınca çıkıyor. Hiç aratmamış birinin karşısına çıkmıyor. Siteye girmek için Recep Baltaşın Technopatta verdiği linki kullandım. Aratmaya yazınca çıkmadı çünkü.
Detaylar
Kim cevapladı?Kurulalı dört ay oldu. Benim sonuna Techolay eklediğim linklere bile Google, Technopat mı demek istedin diyor. Zamanla oturacak.
Koneko Toujou 40
Üstün
Kurulalı dört ay oldu. Benim sonuna Techolay eklediğim linklere bile Google, Technopat mı demek istedin diyor. Zamanla oturacak.
Hocam techolay çıksa sorun yokta direkt hiç çıkmıyor. Ben siteye giremedim hatta çıkmadığı için.Kurulalı dört ay oldu. Benim sonuna Techolay eklediğim linklere bile Google, Technopat mı demek istedin diyor. Zamanla oturacak.
Testo Unit 40
Üstün
- Makaleler
- 4
Kurulalı dört ay oldu. Benim sonuna Techolay eklediğim linklere bile Google, Technopat mı demek istedin diyor. Zamanla oturacak.
Hocam bundan yaklaşık 2-3 hafta önce Techolay Sosyal yazınca veya Techolay yazınca direkçıkıyordu. Şimdi Techolay Sosyal yazında Technopat çıkıyor istisnasız.
Yandex ile arama yaptıysan Yandex biraz düşük zekalı olduğu için Techolay aramasını Teknoloji yaptım diyor.Hocam techolay çıksa sorun yokta direkt hiç çıkmıyor. Ben siteye giremedim hatta çıkmadığı için.
Google kullanıyorum. Hatta Ekran Görüntüsü atayım.Yandex ile arama yaptıysan Yandex biraz düşük zekalı olduğu için Techolay aramasını Teknoloji yaptım diyor.
Valiant 39
Üstün
- Makaleler
- 1
Google kullanıyorum. Hatta Ekran Görüntüsü atayım.
Eki Görüntüle 41924
Bende Google hesabım açıkken Techolay çıkıyor, fakat gizli sekmeden denediğimde sizdeki gibi, garip. SEO zamanla oturacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
TLOU Left Behind ile Part 2 aynı anda oynanır mı?
- leeEVERETT
-
-