6 62 2 Üstün İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 2.057 Makaleler 3 Çözümler 22 Beğeniler 5.319 Yer Stable Diffusion 8 Haziran 2024 #51 341 dedi: Uzatıyorsun dostum, sunucunun sahibi geldi delikanlı gibi özür diledi. Kapa konuyu. Genişletmek için tıkla... Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz.
341 dedi: Uzatıyorsun dostum, sunucunun sahibi geldi delikanlı gibi özür diledi. Kapa konuyu. Genişletmek için tıkla... Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 8 Haziran 2024 #52 megaton dedi: Evet grup da karşı suçlamalar başladı şimdi birbirinizi yiyin. Tanıdığım kimse yok bir Yonga var onu da forumda görüyorum. Yapacağını da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kimse birbirini yemeyecek. Grup küçültülecek ve biz CS oynamaya devam edeceğiz. Ban yiyen de yiyecek. Zeus'un da grupla ilişiği kalmadı.
megaton dedi: Evet grup da karşı suçlamalar başladı şimdi birbirinizi yiyin. Tanıdığım kimse yok bir Yonga var onu da forumda görüyorum. Yapacağını da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kimse birbirini yemeyecek. Grup küçültülecek ve biz CS oynamaya devam edeceğiz. Ban yiyen de yiyecek. Zeus'un da grupla ilişiği kalmadı.
KS KS tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.202 8 Haziran 2024 #53 62 dedi: Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz. Genişletmek için tıkla... Sen zorbalandın mı, kıyamam. Bence insanların ne dediklerini bu kadar kafaya takmak yerine profesyonel destek alabilirsin lil Sherlock.
62 dedi: Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz. Genişletmek için tıkla... Sen zorbalandın mı, kıyamam. Bence insanların ne dediklerini bu kadar kafaya takmak yerine profesyonel destek alabilirsin lil Sherlock.
Testo Unit 40 Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.742 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.175 8 Haziran 2024 #54 62 dedi: Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz. Genişletmek için tıkla... Patlatın bir dava gelen para ile keyfinize bakın. Sürprizbozan: Konu dışı Hocam beni engellediniz mi profilinize mesaj yazamıyorum
62 dedi: Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz. Genişletmek için tıkla... Patlatın bir dava gelen para ile keyfinize bakın. Sürprizbozan: Konu dışı Hocam beni engellediniz mi profilinize mesaj yazamıyorum
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 8 Haziran 2024 #55 tear dedi: Sen zorbalandın mı, kıyamam. Bence insanların ne dediklerini bu kadar kafaya takmak yerine profesyonel destek alabilirsin lil Sherlock. Genişletmek için tıkla... Aga yangına körükle gidiyorsun, sen dahil bir çok kişiyi patlatırsın bu yüzden gerek yok.
tear dedi: Sen zorbalandın mı, kıyamam. Bence insanların ne dediklerini bu kadar kafaya takmak yerine profesyonel destek alabilirsin lil Sherlock. Genişletmek için tıkla... Aga yangına körükle gidiyorsun, sen dahil bir çok kişiyi patlatırsın bu yüzden gerek yok.
megaton Uzman Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 460 Beğeniler 797 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 8 Haziran 2024 #56 001 dedi: Valla benim tanidigim bir Ulunay var, o da "Su an ne dinliyorsunuz?" konusunu acan. Herkes oradan taniyordur illa Genişletmek için tıkla... Her sayfadaki mesajı beğeniyor. Ücretli eleman tuttu sanırım tear dedi: Değiştirmiyorum ona küfür ettim, olay forum dışında oldu. Bence bana korkak muamelesi yapmak yerine konuşmaları başkalarına atıp kaçan o kişiye korkak muamelesi yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sizin yaptığınız hatayı değiştirmez. Ayrıca gurupta normal sohbet dönse sızdırılacak bir şey olmaz. Değil mi?
001 dedi: Valla benim tanidigim bir Ulunay var, o da "Su an ne dinliyorsunuz?" konusunu acan. Herkes oradan taniyordur illa Genişletmek için tıkla... Her sayfadaki mesajı beğeniyor. Ücretli eleman tuttu sanırım tear dedi: Değiştirmiyorum ona küfür ettim, olay forum dışında oldu. Bence bana korkak muamelesi yapmak yerine konuşmaları başkalarına atıp kaçan o kişiye korkak muamelesi yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Bu sizin yaptığınız hatayı değiştirmez. Ayrıca gurupta normal sohbet dönse sızdırılacak bir şey olmaz. Değil mi?
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.371 8 Haziran 2024 #57 Yonga dedi: Kimse birbirini yemeyecek. Grup küçültülecek ve biz CS oynamaya devam edeceğiz. Ban yiyen de yiyecek. Zeus'un da grupla ilişiği kalmadı. Genişletmek için tıkla... Sahibi olmadığınız diğer sunuculardan insanlara zorbalık yapan siz değil miydiniz?
Yonga dedi: Kimse birbirini yemeyecek. Grup küçültülecek ve biz CS oynamaya devam edeceğiz. Ban yiyen de yiyecek. Zeus'un da grupla ilişiği kalmadı. Genişletmek için tıkla... Sahibi olmadığınız diğer sunuculardan insanlara zorbalık yapan siz değil miydiniz?
Dracula 12 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.516 Çözümler 15 Beğeniler 1.229 8 Haziran 2024 #58 Yonga dedi: Abi düzgünce özür diler misin hatanı kabul eder misin konunun ucu bize dokunuyor. Genişletmek için tıkla... Alınma ama zaten yönetim ekibinden izinli olan siz değil miydiniz? Eğer gerçekten izniniz varsa, dokunmaz.
Yonga dedi: Abi düzgünce özür diler misin hatanı kabul eder misin konunun ucu bize dokunuyor. Genişletmek için tıkla... Alınma ama zaten yönetim ekibinden izinli olan siz değil miydiniz? Eğer gerçekten izniniz varsa, dokunmaz.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 8 Haziran 2024 #59 Dracula dedi: Alınma ama zaten yönetim ekibinden izinli olan siz değil miydiniz? Eğer gerçekten izniniz varsa, dokunmaz. Genişletmek için tıkla... Sence izin böyle bir olayı kapsar mı?
Dracula dedi: Alınma ama zaten yönetim ekibinden izinli olan siz değil miydiniz? Eğer gerçekten izniniz varsa, dokunmaz. Genişletmek için tıkla... Sence izin böyle bir olayı kapsar mı?
Dracula 12 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.516 Çözümler 15 Beğeniler 1.229 8 Haziran 2024 #60 Yonga dedi: Sence izin böyle bir olayı kapsar mı? Genişletmek için tıkla... Kapsamaları değil mi?