Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz.Uzatıyorsun dostum, sunucunun sahibi geldi delikanlı gibi özür diledi. Kapa konuyu.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 4 Şubat 2024
- Makaleler
- 7
Kimse birbirini yemeyecek. Grup küçültülecek ve biz CS oynamaya devam edeceğiz. Ban yiyen de yiyecek.Evet grup da karşı suçlamalar başladışimdi birbirinizi yiyin. Tanıdığım kimse yok bir Yonga var onu da forumda görüyorum. Yapacağını da sanmıyorum.
Zeus'un da grupla ilişiği kalmadı.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Sen zorbalandın mı, kıyamam.Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz.
Bence insanların ne dediklerini bu kadar kafaya takmak yerine profesyonel destek alabilirsin lil Sherlock.
Testo Unit 40
Üstün
- Makaleler
- 4
Siz sanırım zorbalanmayı normal kabul ediyorsunuz. Alternatif bir öneri vereyim. Beni engelleyebilirsiniz. Umurumda olmaz.
Patlatın bir dava gelen para ile keyfinize bakın.
Hocam beni engellediniz mi profilinize mesaj yazamıyorum
Aga yangına körükle gidiyorsun, sen dahil bir çok kişiyi patlatırsın bu yüzden gerek yok.Sen zorbalandın mı, kıyamam.
Bence insanların ne dediklerini bu kadar kafaya takmak yerine profesyonel destek alabilirsin lil Sherlock.
megaton
Uzman
Her sayfadaki mesajı beğeniyor. Ücretli eleman tuttu sanırımValla benim tanidigim bir Ulunay var, o da "Su an ne dinliyorsunuz?" konusunu acan. Herkes oradan taniyordur illa![]()
Bu sizin yaptığınız hatayı değiştirmez. Ayrıca gurupta normal sohbet dönse sızdırılacak bir şey olmaz. Değil mi?Değiştirmiyorum ona küfür ettim, olay forum dışında oldu.
Bence bana korkak muamelesi yapmak yerine konuşmaları başkalarına atıp kaçan o kişiye korkak muamelesi yapın hocam.
Sahibi olmadığınız diğer sunuculardan insanlara zorbalık yapan siz değil miydiniz?Kimse birbirini yemeyecek. Grup küçültülecek ve biz CS oynamaya devam edeceğiz. Ban yiyen de yiyecek.
Zeus'un da grupla ilişiği kalmadı.
Dracula 12
Üstün
Alınma ama zaten yönetim ekibinden izinli olan siz değil miydiniz? Eğer gerçekten izniniz varsa, dokunmaz.Abi düzgünce özür diler misin hatanı kabul eder misin konunun ucu bize dokunuyor.
- Makaleler
- 7
Sence izin böyle bir olayı kapsar mı?Alınma ama zaten yönetim ekibinden izinli olan siz değil miydiniz? Eğer gerçekten izniniz varsa, dokunmaz.
Dracula 12
Üstün
Kapsamaları değil mi?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.