Umarım en yakın zamanda çözülür. Can sıkıyor bu problem.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Enes3078 hocam oldu da saldırı yapan eleman bir şekilde ortaya çıktı. Arkadaşa "onursal üye" rozeti tasarlar mısınız? Çok sistematik çalışıyor ve @Recep Baltaş hayranı olduğu kesin...

Siteyi adına yaparız, ne onursal üye rozeti(!).

Şakası bir yana çıkması bir anlam ifade etmez çünkü reelde o kişi olduğunu bilemezsin. Dava açılır maksimum fakat ben şahsen güvenmiyorum kimin kim olduğuna.

Umarım en yakın zamanda çözülür. Can sıkıyor bu problem.

Elimizden geleni yapsak da bazen yetmiyor. Elimizden geleni yapacağız, kalanı host ile ilgili.

Siteyi adına yaparız, ne onursal üye rozeti(!).

Şakası bir yana çıkması bir anlam ifade etmez çünkü reelde o kişi olduğunu bilemezsin. Dava açılır maksimum fakat ben şahsen güvenmiyorum kimin kim olduğuna.

Orası öyle vallahi. Sizin de işiniz zor hocam. Kolaylıklar dilerim.

IP'ye direkt saldırıyı önlemenin bir yolu varsa ve biliyorsanız belirtin
IP adresi değiştirmek masrafı az olan ve kolay bir yöntem :) IP adresi değiştirirseniz Cloudflare'i geçme ihtimalleri düşük, özellikle saldırı olduğunda saldırı modunu açarsanız. Sene sonuna kadar IP değişmemesi kabul edilemez. IP değiştirmenin masrafı ciddi anlamda çok az bir şey yani.

IP adresi değiştirmek masrafı az olan ve kolay bir yöntem :) IP adresi değiştirirseniz Cloudflare'i geçme ihtimalleri düşük, özellikle saldırı olduğunda saldırı modunu açarsanız. Sene sonuna kadar IP değişmemesi kabul edilemez. IP değiştirmenin masrafı ciddi anlamda çok az bir şey yani.

Çok bilinen IP elde etme yöntemleri var. Ne kadar değişirse değişsin o IP yine patlayacak, hem de her seferinde. O nedenle VDS'e geçmeden IP'yi gizlemek pek mümkün değil.

Şu an gayet iyi gibi, düzelmiş. Enes siteyi savunurken anlık:

Thor Ragnarok GIF by Marvel Studios