Sizi üzdüğüm için özür dilerim.Amacım eski temaya benzer bir şeyler çıkartmaktı. Ben kendim kullanacağım, size de sunmak istedim. Görüşünüz için sağ olun, cansınız <3
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam ne üzmesi yapmayın gözünüzü seveyim. Fikrinizi belirttiniz. Ayrıca üzülsem/kızsam cansınız falan der miyim? <3
miraçov
Üstün
Hocam bu mavi renkleri komple siyah ya da gri yapan bir tema getirebilir misiniz? Cidden berbat çünkü şu an.
Yeni tema geldi hocam günaydınDostum, temayı forum ayarlarından karanlık olarak ayarladığımda böyle görünüyor zaten.?
Ne demek istediğini anlamadım. Forum güncellendiğinden beri bu tema vardı zaten. Modifiye falan mı ettin?
XenForo ile yeni bir tema geldi. Ben de modifiye ederek eskisine yakın bir görünüm elde etmeye çalıştım. Şu an tema seçemiyorsunuz zaten siteden direkt.Ne demek istediğini anlamadım. Forum güncellendiğinden beri bu tema vardı zaten. Modifiye falan mı ettin?
Bence de çok fazla göz yorduğunu düşünüyorum şu an keşke eski halinde kalsaydı.Vallahi ben pek sevmedim hocam. Benim gibi düşünenin çok olduğunu görüp hemen bu temayı yaptım.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
UserStyles.world
A new free and open-source, community-driven, modern alternative to userstyles.org.userstyles.world
Eki Görüntüle 86253
Geri bildirimlerinizi söylemekten lütfen çekinmeyin!
Kurmak için:
Adım 1:
Eklentiyi yüklüyoruz:
![]()
Stylus - Chrome Web Store
Redesign the web with Stylus, a user styles manager. Stylus allows you to easily install themes and skins for many popular sites.chromewebstore.google.com
Adım 2:
Temamızın sayfasındaki, köşede olan ınstall kutucuğuna basıyoruz.
Açılan sayfada sol üst köşede stili kur butonuna basıyoruz ve her şey tamam!
AMOLED tema gelir mi hocam