creazy

Başarılı
Merhaba, bu forum hakkında şikayetleriniz nedir? Aramızda saygı çerçevesinde tartışalım. Siz de şikayetci olduğunuz vb. durumları söyleyebilirsiniz. Saygılar.

Bir şikayetim yok açıkçası, sadece son zamanlarda çok çöküyor o da yöneticilerin yapabileceği bir şey değil, saldırı oluyor.
Dün akşamdan beri forum jet gibi yavaşlama sorunu çok az hatta neredeyse hiç yok.

Son düzenleme:
Yalnız hiç mesaj gelmemiş, çok ilginç :D

Bir şikayetim yok açıkçası, sadece son zamanlarda çok çöküyor o da yöneticilerin yapabileceği bir şey değil, saldırı oluyor.
Dün akşamdan beri forum jet gibi yavaşlama sorunu çok az hatta neredeyse hiç yok.
Bıkmadı 1 haftadır her kimse saldıran.

Çeteleşme haklı da olsa haksız da olsa sadece onun fikri geçerli olacak şöylesi daha iyi dersen o grup 6-7 kişi sana flame atmaya başlıyor bilsen böyle demezdin vb. tahrik ediyorlar hep bir ağızdan admine şikayet ediyorlar toplu ağızdan çıkan laf inandırıcı olur admin de o grup ile uğraşmak istemiyor direkt sana veya bana; 2 saat, 3 saat yapıştır gitsin yapıyor.

İlk geldiğim zaman burasının havası güzeldi, ortam iyiydi ama sonradan bu şekil oldu. 1 haftaya kadar düzelmezse ben şahsen bir daha bu foruma girmem.

Son düzenleyen: Moderatör: