Detaylar
Kim cevapladı?Bir şikayetim yok açıkçası, sadece son zamanlarda çok çöküyor o da yöneticilerin yapabileceği bir şey değil, saldırı oluyor.
Dün akşamdan beri forum jet gibi yavaşlama sorunu çok az hatta neredeyse hiç yok.
Dün akşamdan beri forum jet gibi yavaşlama sorunu çok az hatta neredeyse hiç yok.
Son düzenleme:
Yalnız hiç mesaj gelmemiş, çok ilginç 
Bıkmadı 1 haftadır her kimse saldıran.Bir şikayetim yok açıkçası, sadece son zamanlarda çok çöküyor o da yöneticilerin yapabileceği bir şey değil, saldırı oluyor.
Ssoulstealler59
Uzman
Sarmaması ve aktifliğin az olması. Onun dışında fena değil.
Forumda gruplasma var, teknik sorunlara girmiyorum biraz duzeldi su siralar ama arada yavas calisiyor. Tek problem dedigim bu, gruplasma.
Forumda gruplasma var, teknik sorunlara girmiyorum biraz duzeldi su siralar ama arada yavas calisiyor. Tek problem dedigim bu, gruplasma.
Gruplaşmadan kastınız nedir?
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Çeteleşme haklı da olsa haksız da olsa sadece onun fikri geçerli olacak şöylesi daha iyi dersen o grup 6-7 kişi sana flame atmaya başlıyor bilsen böyle demezdin vb. tahrik ediyorlar hep bir ağızdan admine şikayet ediyorlar toplu ağızdan çıkan laf inandırıcı olur admin de o grup ile uğraşmak istemiyor direkt sana veya bana; 2 saat, 3 saat yapıştır gitsin yapıyor.
İlk geldiğim zaman burasının havası güzeldi, ortam iyiydi ama sonradan bu şekil oldu. 1 haftaya kadar düzelmezse ben şahsen bir daha bu foruma girmem.
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçmalamayın lütfen. Bu dediğiniz olay başıma geldiğinde başta @Barış olmak üzere @Recep Baltaş ile birlikte çok yardımcı olmuşlardı. Bilet açarsanız mutlaka ilgileniyorlar.adminde o grup ile uğraşmak istemiyor direk sana bana 2 saat 3 saat yapıştır gitsin.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Saçmalamayın lütfen. Bu dediğiniz olay başıma geldiğinde başta @Barış olmak üzere @Recep Baltaş ile birlikte çok yardımcı olmuşlardı. Bilet açarsanız mutlaka ilgileniyorlar.
Bilet açmak sorun değil ban yedin ağlıyorsuna geliyor lafın özü.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-