Çeteleşme haklıda olsa haksızda olsa sadece onun fikri geçerli olacak şöylesi daha iyi dersen o grup 6 7 kişi sana flame atmaya başlıyor bilsen böyle demezdin vb tahrik ediyorlar hep bir ağızdan admine şikayet ediyorlar toplu ağızdan çıkan laf inandırıcı olur adminde o grup ile uğraşmak istemiyor direk sana bana 2 saat 3 saat yapıştır gitsin.
Tam olarak bu, toplu raporlayip ceza verme degil de benim sahit oldugum birilerinin arkasindan kendi profillerinde konusuyorlar, dalga falan geciyorlar.

Bilet açmak sorun değil ban yedin ağlıyorsuna geliyor lafın özü.

Tam olarak bu, toplu raporlayip ceza verme degil de benim sahit oldugum birilerinin arkasindan kendi profillerinde konusuyorlar, dalga falan geciyorlar.

Eğer gerçekten öyle bir şey varsa, bilet açtığınız ve gerekli bilgileri verdiğiniz takdirde yardımcı oluyorlar.

Eğer gerçekten öyle bir şey varsa, bilet açtığınız ve gerekli bilgileri verdiğiniz takdirde yardımcı oluyorlar.

Peki ya ne değişecek hadi bir şekilde bu gruptan 1 2 kişiyi banlattık bunların bu sosyalde nereden baksan 40 tane hesabı var hangi birisi ile uğraşacaksın kesin çözüme ulaşmak isteniyorsa telefon numarası doğrulama gelsin mail doğrulayan ile telefon numarasını doğrulayan ayrı yerlerde bulunsun birbirleri ile hiç görüşmesinler o zaman daha has bir kitle çıkar ortaya.

Forumda gruplasma var, teknik sorunlara girmiyorum biraz duzeldi su siralar ama arada yavas calisiyor. Tek problem dedigim bu, gruplasma.
Gruplaşma varsa bilet sistemi üzerinden kanıtlarıyla birlikte iletişime geçebilirsiniz. Eğer art niyetli bir üyelik tutumu söz konusu ise, yaptırımı olur.

Çeteleşme haklı da olsa haksız da olsa sadece onun fikri geçerli olacak şöylesi daha iyi dersen o grup 6-7 kişi sana flame atmaya başlıyor bilsen böyle demezdin vb. tahrik ediyorlar hep bir ağızdan admine şikayet ediyorlar toplu ağızdan çıkan laf inandırıcı olur admin de o grup ile uğraşmak istemiyor direkt sana veya bana; 2 saat, 3 saat yapıştır gitsin yapıyor.

İlk geldiğim zaman burasının havası güzeldi, ortam iyiydi ama sonradan bu şekil oldu. 1 haftaya kadar düzelmezse ben şahsen bir daha bu foruma girmem.
Raporlar art niyetli değerlendirilmiyor. Ayrıca sadece raporlanan mesaj değil, raporun geldiği konu da bütünüyle tekrardan inceleniyor. Yani o konuda gruplaşmaya dair bir belirti varsa gruplaşan üyeler de uyarı alır, buna emoji ve ifade sistemi kullanımı da dahil.

Benim yaşadıklarım;

Konu isimlerinin saçma şekilde değiştirilmesi, bazı moderatörlerin (isim vermeyeceğim.) direkt olarak iyi niyetli olmadığını düşünmem. Tartıştığım moderatörlerin olması.

Mesela Recep Baltaş'ın dahil olduğu dramada açtığım ikinci konu (Çağın ile olan) onaylanmadı. Birincisi onaylanmıştı ama ikincisi onaylanmadı. Sonra ikinci Filmograf konusu yine onaylandı. Benim konu (Çağın ile ilgili olan.) arada kaynadı gitti. Bu yüzden ben forumda demokrasinin olmadığını, moderatörlerin doğal olarak adil davranmadığını düşünüyorum.

Ama tabii bu forumu kötü yapmaz, sonuçta moderatörler umurumda değil biz üyeler olarak forumun kendisinden yararlanıyoruz. Bence forum oldukça güzel, şu ana kadar yüze yakın rapor göndermişimdir, belki sadece 1 tanesinden faydalı sonuç alamadım. Raporlara geri dönüş hızı inanılmaz ve rapor geri dönüşlerinin doğruluğu da %99.99 falandır. Bu konuda bu forumun ve moderatörlerin asla hakkını yiyemeyiz. Mesela geçen Mısır gezi konumun başlığı saçma bir şekilde değiştirilmişti, rapor gönderdim, tahmini 2 - 3 dakika sonra direkt doğrusu ile değiştirdiler.

Bazen pasif - agresif aşırı tartışmaya yönelik yorumları da raporluyorum, moderatörler direkt aksiyon alıyorlar ve şu ana kadar bu konuda raporladığım yorumların bir tanesinde bile aksi durumda davranmadılar.

Bir de finaline geldiğini düşünüyorum bu markanın. Hani daha ilerleyemez, ama olduğu yer de gayet güzel.

Forum kültürü bende burası sayesinde oluştu, bundan önce sadece yeşil forumu kullanmıştım ama orada çok aktif değildim. Sadece bir sorunum olunca danışmak için konu açardım ama sanki buradaki kadar ilgi alaka görmüyordum gibi. Mesela buraya ilk üye olduğumda sistemdeki stuttering sebebi ne diye konu açmıştım sanki herkes o anı bekliyormuş gibi beni daha tanımadığı halde yardımcı olmaya çalışmıştı. Zaten çoğu kişi ile hala görüşüyorum, henüz bireysel bir sorun yaşadığım birisi de olmadi. Olumsuz sayabilecegim tek sey konu AMD/Nvdia olunca gereksiz bir polemik oluşuyor. Her iki tarafın da fanlığını yapan bir kesim var malum. Yani bir sorun yaşayınca çözüm sunmak yerine kart değiştir deme aşamasına geldi insanlar. Ben bunu pek mantıklı bulmuyorum.

Benim şikayetim; forumda duygu sömürüsü yapılması, duyar kasılması, algı ve çarpıtma yapılması. Ayrıca, olur olmadık yerlerde kafasından bir şeyler uydurup söyleyen, konuyu adam gibi okumadan, incelemeden yazan ve manipülasyon yapan kişilerden de rahatsızım.