Merhaba, bu forum hakkında şikayetleriniz nedir? Aramızda saygı çerçevesinde tartışalım. Siz de şikayetci olduğunuz vb. durumları söyleyebilirsiniz. Saygılar.
Bir şikayetim yok açıkçası, sadece son zamanlarda çok çöküyor o da yöneticilerin yapabileceği bir şey değil, saldırı oluyor.
Dün akşamdan beri forum jet gibi yavaşlama sorunu çok az hatta neredeyse hiç yok.
Bir şikayetim yok açıkçası, sadece son zamanlarda çok çöküyor o da yöneticilerin yapabileceği bir şey değil, saldırı oluyor.
Dün akşamdan beri forum jet gibi yavaşlama sorunu çok az hatta neredeyse hiç yok.
Çeteleşme haklı da olsa haksız da olsa sadece onun fikri geçerli olacak şöylesi daha iyi dersen o grup 6-7 kişi sana flame atmaya başlıyor bilsen böyle demezdin vb. tahrik ediyorlar hep bir ağızdan admine şikayet ediyorlar toplu ağızdan çıkan laf inandırıcı olur admin de o grup ile uğraşmak istemiyor direkt sana veya bana; 2 saat, 3 saat yapıştır gitsin yapıyor.
İlk geldiğim zaman burasının havası güzeldi, ortam iyiydi ama sonradan bu şekil oldu. 1 haftaya kadar düzelmezse ben şahsen bir daha bu foruma girmem.
Saçmalamayın lütfen. Bu dediğiniz olay başıma geldiğinde başta @Barış olmak üzere @Recep Baltaş ile birlikte çok yardımcı olmuşlardı. Bilet açarsanız mutlaka ilgileniyorlar.
Saçmalamayın lütfen. Bu dediğiniz olay başıma geldiğinde başta @Barış olmak üzere @Recep Baltaş ile birlikte çok yardımcı olmuşlardı. Bilet açarsanız mutlaka ilgileniyorlar.