Benim yaşadıklarım;
Konu isimlerinin saçma şekilde değiştirilmesi, bazı moderatörlerin (isim vermeyeceğim.) direkt olarak iyi niyetli olmadığını düşünmem. Tartıştığım moderatörlerin olması.
Mesela Recep Baltaş'ın dahil olduğu dramada açtığım ikinci konu (Çağın ile olan) onaylanmadı. Birincisi onaylanmıştı ama ikincisi onaylanmadı. Sonra ikinci Filmograf konusu yine onaylandı. Benim konu (Çağın ile ilgili olan.) arada kaynadı gitti. Bu yüzden ben forumda demokrasinin olmadığını, moderatörlerin doğal olarak adil davranmadığını düşünüyorum.
Ama tabii bu forumu kötü yapmaz, sonuçta moderatörler umurumda değil biz üyeler olarak forumun kendisinden yararlanıyoruz. Bence forum oldukça güzel, şu ana kadar yüze yakın rapor göndermişimdir, belki sadece 1 tanesinden faydalı sonuç alamadım. Raporlara geri dönüş hızı inanılmaz ve rapor geri dönüşlerinin doğruluğu da %99.99 falandır. Bu konuda bu forumun ve moderatörlerin asla hakkını yiyemeyiz. Mesela geçen Mısır gezi konumun başlığı saçma bir şekilde değiştirilmişti, rapor gönderdim, tahmini 2 - 3 dakika sonra direkt doğrusu ile değiştirdiler.
Bazen pasif - agresif aşırı tartışmaya yönelik yorumları da raporluyorum, moderatörler direkt aksiyon alıyorlar ve şu ana kadar bu konuda raporladığım yorumların bir tanesinde bile aksi durumda davranmadılar.
Bir de finaline geldiğini düşünüyorum bu markanın. Hani daha ilerleyemez, ama olduğu yer de gayet güzel.