Techolay & Hepsiburada İşbirliği

Umarım ortaya güzel bir şey çıkar. Hayırlı olsun.

Forum için hayırlısı olsun Ama zorunlu olmadıkça ekonomik boykottan dolayı internet üzerinden alışveriş yapmayın.

Hayırlı olsun. Avantajlı/indirimli ürünleri iptalburada.com olarak sorun oluşursa, buradan sesimizi duyurabiliriz.

@RoaringLion, şahsen ben Akakce yerine HB olmasına sevindim. Vade farksız 9 taksit yapıyor HB birçok alışverişte. Geçen yıl 12 taksitle aldım PC’mi. Pahalı da olsa HB tercih ediyorum genelde.

Hepsiburada boykot listesinde yer alıyor mu?

Hepsiburada boykot listesinde yer alıyor mu?
Hepsiburada %65 hisseyle Kazaklara satılmıştı. Şirket bazlı boykot listesinde değil. Kendi satıcılarının sattığı ve boykot listesinde yer alan bazı marka ürünleri olabilir, orası ayrı.

CHP (çoğunluk) boykot listesine Hepsiburada'yı eklemediği sürece anlaşmanızı yapabilirsiniz ancak benim boykot listemde Hepsiburada da var. Gümrük sınırlamalarına sebep olan en büyük firmalardan biri. Ayrıca tüketimi azaltmamız gerekiyor. Bu sebeple elzem olmayan hiçbir şeyi almamaya karar verdim. Ben Amazon, Metro, Carrefour kullanacağım bundan sonra.

Son düzenleme:
Hocam Özgür Özel'in açıkladığı resmi boykot sitesinde yok. Fakat insanlar bu çevrimiçi alışveriş sitelerinin karı azaldığı için, hükümet'in Yurt Dışı alışveriş sınırlarını iyice azalltığını söylüyorlar. O yüzden Trendyol, Hepsiburada vb. gibi çoğu alışveriş sitesi boykot ediliyor.

Yani insanların iddaalarına göre bu şirketler yüzünden yurt dışına alışveriş sınırlaması getirildi.

Yani insanların iddaalarına göre bu şirketler yüzünden yurt dışına alışveriş sınırlaması getirildi.
Temu popüler olduktan birkaç ay sonra sınırlamalar getirildi. Temu'nun rakibi hükümet değil sonuçta. Bu sebeple iddialara sıcak bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…