Arkadaşlar merhaba,

Techolay olarak gelirlerimizi artırmak ve sizlere daha iyi hizmet sunmak için çeşitli e-ticaret siteleriyle işbriliği yapmayı planlıyoruz. Bu işbirlikleri sayesinde e-ticaret sitelerine giden bağlantılar üzerinden gelirlerimizi artırabiliyoruz.

Bu bağlamda Türkiye’de yaygın olarak kullanılan Hepsiburada ile bir iş birliği gerçekleştirdiğimizi belirtmek isterim. İçeriklerimizde ve Techolay Sosyal platformunda paylaşılan Hepsiburada bağlantılarını güncelleyerek, yönlendirmelerin bize ait olduğunu gösterecek düzenlemeler yapacağız (bkz. Akakçe nasıl yapıyorsa).

Bu işbirliğinin halihazırda devam eden samimiyetimizde bir etkisi olmayacak, her zaman olduğu gibi sorunlu bir alışverişiniz olduğunda burada paylaşabilirsiniz, hatta sesinizi daha fazla duyurmamız için bizden destek isteyebilirsiniz. Amacımız zaten burada konuşulan, fiyatı merak edilen ve incelediğimiz ürünlerin bağlantılarından sitemize ek gelir elde etmek, forumu ve siteyi daha da yukarılara taşımak.

Şu an için sadece birkaç bağlantı güncellemesi yapıldı. Yakında bütün Hepsiburada bağlantılarının Techolay'dan gittiğini ifade eden kodları linklere ekleyeceğiz. Konu hakkındaki düşünceleriniz ve sorularınızı paylaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Techolay olarak gelirlerimizi artırmak ve sizlere daha iyi hizmet sunmak için çeşitli e-ticaret siteleriyle işbriliği yapmayı planlıyoruz. Bu işbirlikleri sayesinde e-ticaret sitelerine giden bağlantılar üzerinden gelirlerimizi artırabiliyoruz.

Bu bağlamda Türkiye'de yaygın olarak kullanılan Hepsiburada ile bir iş birliği gerçekleştirdiğimizi belirtmek isterim. İçeriklerimizde ve Techolay Sosyal platformunda paylaşılan Hepsiburada bağlantılarını güncelleyerek, yönlendirmelerin bize ait olduğunu gösterecek düzenlemeler yapacağız (bkz. Akakçe nasıl yapıyorsa).

Bu iş birliğinin halihazırda devam eden samimiyetimizde bir etkisi olmayacak, her zaman olduğu gibi sorunlu bir alışverişiniz olduğunda burada paylaşabilirsiniz, hatta sesinizi daha fazla duyurmamız için bizden destek isteyebilirsiniz. Amacımız zaten burada konuşulan, fiyatı merak edilen ve incelediğimiz ürünlerin bağlantılarından sitemize ek gelir elde etmek, forumu ve siteyi daha da yukarılara taşımak.

Şu an için sadece birkaç bağlantı güncellemesi yapıldı. Yakında bütün Hepsiburada bağlantılarının Techolay'dan gittiğini ifade eden kodları linklere ekleyeceğiz. Konu hakkındaki düşünceleriniz ve sorularınızı paylaşabilirsiniz.

Umarım ortaya güzel bir şey çıkar. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar Hepsiburada eğer boykot listesinde ise bu anlaşmaya ara vereceğiz. Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum. Benim duruşum belli. Biz şu anda Hepsiburada parasına muhtaç değiliz. Eğer boykot listesinde ise boykot edeceğiz.

CHP (çoğunluk) boykot listesine Hepsiburada'yı eklemediği sürece anlaşmanızı yapabilirsiniz ancak benim boykot listemde Hepsiburada da var. Gümrük sınırlamalarına sebep olan en büyük firmalardan biri. Ayrıca tüketimi azaltmamız gerekiyor. Bu sebeple elzem olmayan hiçbir şeyi almamaya karar verdim. Ben Amazon, Metro, Carrefour kullanacağım bundan sonra.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Hepsiburada eğer boykot listesinde ise bu anlaşmaya ara vereceğiz. Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum. Benim duruşum belli. Biz şu anda Hepsiburada parasına muhtaç değiliz. Eğer boykot listesinbde ise boykot edeceğiz.
Hocam Özgür Özel'in açıkladığı resmi boykot sitesinde yok. Fakat insanlar bu çevrimiçi alışveriş sitelerinin karı azaldığı için, hükümet'in Yurt Dışı alışveriş sınırlarını iyice azalltığını söylüyorlar. O yüzden Trendyol, Hepsiburada vb. gibi çoğu alışveriş sitesi boykot ediliyor.

Yani insanların iddaalarına göre bu şirketler yüzünden yurt dışına alışveriş sınırlaması getirildi.