Başlıkta yazdığı gibi. Techolay hesabının paylaştığı konular cevapsız konular başlığı altında gözükmemeli diye düşünüyorum. Çok fazla yer kaplıyor. Zaten ana sayfada sağ tarafta güncel haberleri görebiliyoruz. Ayrıca burada olmamalı ki kullanıcıların yazdığı cevapsız konular arada kaynamasın.

1708459764208.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 53 Eksi
Herkes içerikler gözükmesin diyor ama kimse bunları yazanların da bir canı var demiyor...
Leo hocam, yazan elleriniz dert görmesin. :D

Sadece bu kadar sık görmek istemiyorum diye böyle bir öneride bulundum. Birkaç arkadaş daha aynı şekilde düşünüyormuş benimle. :) Zaten haber için siteye girip bakıyoruz. Ayrıca forumda ana sayfada sağ tarafta da çıkıyorlar. Cevapsız konularda çıkmasalar bari. :)

Herkes içerikler gözükmesin diyor ama kimse bunları yazanların da bir canı var demiyor...
Hocam direkt Techolay kısmına koysanız olmaz mı? Orada daha çok dikkat çeker. İstatistik eklentisi ile gelen pop-up türü sağdaki menüler var ya hani, orada Techolay yazıyor hatta, o kısımda gözükse bence daha ilgi çeker. Hem emeğinizin karşılığına düşer sonuç olarak :)

E oradaymış zaten 😳