- Makaleler
- 1
Yarın 2.bölüm gelir veya bugün ilerleyen saatlerde.
Tadında kalması için hızlı yayınlama.
Yarın 2.bölüm gelir veya bugün ilerleyen saatlerde.
Gelir.
Bence 2. bölümü okumak isteyenler konuya istiyorum yazsın ve belirli okuyucuya ulaştığında 2. bölümü at. Hemen atmayacaksan bile yaz hazırda dursun.Yarın 2.bölüm gelir veya bugün ilerleyen saatlerde.
Onaylanmasını beklemiyordum. Bu en az 10 bölümlük bir seri olacak..
Hepinize selam arkadaşlar! Bugün değişik bir seri başlatma kararı aldım! Hepinize iyi okumalar...
sene: 2025
yeni bir salgın, insanoğlu için büyük bir sorun çıkarmıştı. Doktorlar tarafından "ISO-77" adlı bu virüs. Ele geçirdiği bedeni sıvı metal ile dolduruyor, kişiyi adeta robota dönüştürüyordu. Kişi bilincini kaybediyor. Bedeni resmen bir robot gibi yapay zeka tarafından kumanda ediliyordu. İnsanoğlu için tehdit sayılan bu salgını, kendi çıkarları için ve insanları robotlaştırıp, köle haline getirmeye çalışan, kötü ruhlu bir eleman vardı. Onun adı "Berkay han çicekçi" idi.
Recep Baltaş salgından haberdar oldu. Foruma duyuru geçti:
sevgili forum üyeleri,
Son zamanlarda hızla yayılan ve "ISO-77" olarak adlandırılan bir virüs hakkında önemli bilgiler aldık. Bu virüs, insan vücudunu sıvı metal ile doldurarak kişileri adeta bir robot haline getiriyor ve bilinçlerini kaybetmelerine neden oluyor. En tehlikeli kısmı ise, virüsü kullanan kötü niyetli bir kişinin varlığıdır: Berkay han çicekçi. Kendisi, bu virüsü insanları köleleştirmek ve kendi çıkarları için kullanmak isteyen karanlık bir figürdür.
Halkımızın güvenliği ve sağlığı için, bu virüs hakkında daha fazla bilgi edinmek ve korunma yöntemlerini öğrenmek son derece önemlidir. Lütfen kendinizi ve çevrenizi bu tehdide karşı koruyun. Ayrıca, virüs belirtileri gösteren kişilere dikkat edin ve bu tür vakaları yetkililere bildirmeniz gerektiğini unutmayın.
Tecrübeli olduğunu düşünen üyelerimizin, moderasyon ekibi ile iletişime geçmesi önemle rica olur.
duyuruyu okuyan mersinlitoji, hızlıca @poligonbotu'ye ulaştı:
toji: "VA'da! Olanı duydun mu?"
Kkpc: "beyin hücrelerim kaçıştı en son okurken, neler oldu?"
Toji: "ISO-77 adlı bir salgın baş göstermiş. Recep abi bizi çağırıyor!"
Kkpc: "hemen geliyorum!"
kkpc, hızlıca tk (Techolay karargahı)'nın yolunu tuttu. Toji de hızlıca yola çıktı. Bir süre sonra karargaha vardılar. @Algos @792 @Oltran ve @Koneko Toujou onu karşıladı. Herkes karargahta toplanmıştı ve Recep Baltaş'ı beklemeye başladılar:
zwirek: Merhaba. Şu anda ISO-77'nin yayılma hızını tam olarak bilmiyoruz, ancak Berkay han çicekçi'nin planlarını göz önünde bulundurarak çok geç kalmadan harekete geçmeliyiz.
Polat Alemdar: Öncelikle, herkesin dikkatli olması ve bilgilendirilmesi gerek. Bu virüsün belirtilerine dair elimizde net bir bilgi var mı?
Oltran: Virüs, bedeni sıvı metalle doldurduğu için kişinin bilincini kaybetmesine neden oluyor. Bu, insanları robot gibi kontrol etmeye başlaması demek. Kendimizi ve toplumu nasıl koruyabileceğimiz konusunda net bir stratejiye ihtiyacımız var.
Koneko toujou: İşin içine kötü niyetli biri de karıştığı için, bu durumu hem virüs hem de Berkay han çicekçi'nin planları açısından ele almalıyız. Bilgi toplamak ve olası çözüm yollarını değerlendirmek önem taşıyor.
Kkpc: Recep Baltaş'ın planı ve bilgilendirme mesajı konusunda herhangi bir gelişme var mı?
Toji: Bekleyeceğiz bakalım. Kendisi konuştuktan sonra virüse karşı alınacak önlemleri ve stratejileri netleştirebiliriz. Şu anda plan yapma aşamasındayız.
Zwirek: Hadi bakalım, Recep Baltaş gelince detayları öğreniriz. Bu süreçte, ne kadar bilgi sahibi olabilirsek o kadar hazırlıklı oluruz.
bir süre sonra ekrandan bir görüntü geldi. Recep Baltaş'ın kendisiysi:
Recep Baltaş: Techolay karargahtan hepinize merhaba! Ben Recep Baltaş. Maalesef ISO-77 virüsü bana da vurdu. Karantinadayım ve doktorlara göre 120 gün içinde virüs beni tamamen ele geçirecek. 120 gün dolmadan tedaviyi elde etmelisiniz. Dünyanın çeşitli konumlarında bazı robotlar bulunuyor. O robotlar tedavi için gerekli malzemeyi koruyan gardiyanlar sayılır. Onları imha etmeli ve tedaviyi elde etmelisiniz.
bu duyurudan sonra ekran kapandı. Ekip toplandı:
Polat Alemdar: Bu kadar kritik bir durumda, adımızın da bize uygun olması gerekiyor. Belki de ekip ismi konusunda birkaç öneri üzerinde konuşmalıyız.
Oltran: Katılıyorum. Adımız, hem kararlı hem de korkusuz bir şekilde bu tehdidi karşılayabileceğimizi yansıtmalı.
Koneko toujou: Evet, ve bence adımızın etkileyici ve akılda kalıcı olması önemli. Herkesin görüşü nedir?
Zwirek: Benim aklıma gelen bazı isimler var, ancak ekip ruhunu yansıtacak bir isim bulmalıyız.
Toji: Benim de birkaç fikrim var, ancak adı belirlemeden önce ekibin ruhunu tam olarak yansıttığından emin olmalıyız.
Kkpc: Belki de geçmiş deneyimlerimizi ve yeteneklerimizi göz önünde bulundurarak bir isim bulmalıyız.
Polat Alemdar: Aslında ben biraz ilham aldım. Helldivers 2 oyununu oynuyorum ve aklıma “kaos dalışçıları” ismi geldi. Bu isim, ekibimizin kaotik ve zorlu durumlarla başa çıkma yeteneğini iyi yansıtabilir.
Oltran: Bu isim oldukça etkileyici görünüyor. “kaos dalışçıları” hem cesur hem de mücadeleci bir ruhu ifade ediyor.
Koneko toujou: Evet, bence de bu isim harika. Ekibin kaos ve belirsizlikler karşısında ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.
Zwirek: Ben de beğendim. O zaman, ekibimizin ismi “kaos dalışçıları” olarak belirlenmiş oldu. Bu, bizim için iyi bir başlangıç olabilir.
böylece ekip kurulmuş oldu.