Geçtiğimiz gün katıl üyelerimize şöyle bir paylaşım yapmıştım:
Şimdi bu hediyeleri dağıtma zamanı. İlk olarak hangi ürünü kim talep ediyor bir bakalım:
Arkadaşlar selam. Hediyelerin dağıtımına başlamak istiyorum. İlk etapta sadece belli kişilerin işine yarayabilecek ürünleri o kişiler arasında çekiliş yaparak dağıtacağım. Eğer aşağıdaki ürünlerin çekilişine katılmak istyorsanız ürünün modelini yorum olarak yazmanız yeterli. Birden çok ürünün çekilişine katılabilirsiniz ama herkesin bir "S21 Ultra kamera koruyucu"ya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum
-Spigen Galayx Note 9 Tough Armor kılıf
-Galaxy S21 Ultra kamera lens koruyucu
-McDodo iPhone 13/13 Pro/ 14 temperli cam koruyucu
-Nilkin iPhone 15 Pro koruyucu manyetik kılıf
-Cooler Master ARGB GPU destek aparatı
Bu ürünlerin^^ çekilişine katılmak için yarın 20:00'ye kadar yorum yazabilirsiniz.
Bir sonraki çekiliş bütün üyeler arasında olacak. O çekiliş için ayrı bir gönderi olacak ve çekilişi video kaydına alacağım. ASUS RT-AC1900U Router, Nothing Ear kulaklık, QP Atherus Gaming PC kasası, Monster Aryond A27 v1.2 monitör, AMD A10 7700, AMD Ryzen 5 2400G, AMD Ryzen 5 1600X ürünleri olacak onda. İlk videoda olan Manyetik telefon tutacağı ve ASUS Vivostick PC'ye eve gelen Arçelik servisi çöktüğü için (Evet, maalesef) onlar listeden çıktı, yerine monitör ve işlemcileri ekledim.
Şimdi bu hediyeleri dağıtma zamanı. İlk olarak hangi ürünü kim talep ediyor bir bakalım:
- Spigen Galayx Note 9 Tough Armor kılıf: berkoca
- Galaxy S21 Ultra kamera lens koruyucu:
- McDodo iPhone 13/13 Pro/ 14 temperli cam koruyucu: tlhny, xSharke, osmanymr, weons21, Tunaxan, ULGEN-9, Lin_Kuei_GM, ÖzerAksu, melihglf
- Kazananlar:
1) melihglf - Yedek Kazananlar:
1) ÖzerAksu
- Kazananlar:
- Nilkin iPhone 15 Pro koruyucu manyetik kılıf: hasandenli, earlesherman2385, nampp78
- Kazananlar:
1) nampp78 - Yedek Kazananlar:
1) hasandenli
- Kazananlar:
- Cooler Master ARGB GPU destek aparatı: EfoWars_456, xSharke, captainofthewhitetower, irfanfettahoglu699, MetehanUsta, Ayskan, ozlaykrogluyt, TevfikZ, mrtsn81, oguz_can_genc, earlesherman2385, weons21, randomizedgame, Tunaxan, Awaxyi, Yehetto, bahadirkorkmazli, melihglf, Schwi002, Krbb-d3w, berkoca, sercankockan, Musa7yL, wingluain, KaanTokerS
- Kazananlar:
1) weons21, - Yedek Kazananlar:
1) randomizedgame,
- Kazananlar: