Geçen belirttiğim gibi, bunun yanına bir tane osiloskop alın. SM8800 tek başına anlamlı derecede sonuçlar vermez. En fazla voltaj regülasyonuna bakarsınız. Tek başına alırsanız çok bir anlamı yok, önden bilgilendirme amaçlı yazayım. Özellikle ripple ölçümü için osiloskop şart.

Eki Görüntüle 82424
Manyak gibi duruyor ama bunun için bu işlerden anlayan birini almaları konusuna katılıyorum. Kim bilir kaç liraya patlayacak bu arkadaş?

Manyak gibi duruyor ama bunun için bu işlerden anlayan birini almaları konusuna katılıyorum. Kim bilir kaç liraya patlayacak bu arkadaş?
Bu ciciler epey pahali. Kulaklik incelemelerini de TR'de gormek isterdim lakin kulaklik inceleme ekipmanlari (B&K Type 5128 vb. cihazlar.) 50.000$ falan :D

"Elma kurdu" gibi bir rütbe olsaydı hemen katılırdım(!) :)

Başarılar. 👽

Apple ürünleri ve aksesuarları hediye edilebilir (2. el iPad 6-7.nesil, Apple Pencil AirPods kılıf MagSafe gibi.

3500 liralık pakette sisteminizi ben topluyorum. Bu hizmeti bedavaya sunduğum kişiler de oldu, Ali'den azar işitme pahasına...

Bunu aldığımızda zaten kullanmayı bilen birini de işe almamız gerek. Ben elektrik mühendisi değilim.

Öğrenciye indirim olur mu hocam.

Bence Techolay Sosyal'e "bu kullanıcı YouTube'da katıldı" gibi rozet gelebilir. Bilet sisteminden abonelik doğrulma işlemleri yapılabilir mesela.

Tek tek uğraşılacak iş değil. Doğrulaması da mümkün değil, millet F12 ile düzenleyip yalan ekran alıntısı gönderebilir. Otomasyonu için çalışıyoruz :thumbsup: