RockyHighway79 1
Üstün
Techolay, piyasayı domine etmeye geliyor. 
Sınırsız üyelik sanırım.Fiyatları düşük tutmanız güzel olmuş. Ucuz olduğu için destek olmak isteyen daha çok insana hitap edebilir.
3500 liralığı anlamlandıramadım sadece. Onu alınca Recep Baltaş da bizi görecek herhalde.
Onda direkt yüz yüze destek bekliyorum ben.Fiyatları düşük tutmanız güzel olmuş. Ucuz olduğu için destek olmak isteyen daha çok insana hitap edebilir.
3500 liralığı anlamlandıramadım sadece. Onu alınca Recep Baltaş da bizi görecek herhalde.
Ben daha farklı şeyler hayal etmiştim. Recep Baltaş'la bir gün geçirme falan gibi...
Ofise istediğin gibi girebilme, ofisten parça araklama vs.
Recep Baltas'i rehin alip techolay.net'i kendi ustume gecirecegim.Ben daha farklı şeyler hayal etmiştim. Recep Baltaş'la bir gün geçirme falan gibi...
Ofise istediğin gibi girebilme, ofisten parça araklama vs.
Fiyatları düşük tutmanız güzel olmuş. Ucuz olduğu için destek olmak isteyen daha çok insana hitap edebilir.
Geçen belirttiğim gibi, bunun yanına bir tane osiloskop alın. SM8800 tek başına anlamlı derecede sonuçlar vermez. En fazla voltaj regülasyonuna bakarsınız. Tek başına alırsanız çok bir anlamı yok, önden bilgilendirme amaçlı yazayım. Özellikle ripple ölçümü için osiloskop şart.
Eki Görüntüle 82424