Fiyatları düşük tutmanız güzel olmuş. Ucuz olduğu için destek olmak isteyen daha çok insana hitap edebilir.
3500 liralığı anlamlandıramadım sadece. Onu alınca Recep Baltaş da bizi görecek herhalde.
Onda direkt yüz yüze destek bekliyorum ben.

Güzel olmuş bu arada sistem, çok alacağım şey olmasa ben de üye olurdum ancak muhtemelen işin sonunda 1 kuruşum bile olmayacak.

Adım adım gelişiyorsunuz, tebrik ederim. @Recep Baltaş

Ayrıca bir eleştirim olacak, Nubia Flip 5G incelemesini yüzeysel buldum.
İlerideki telefon incelemelerinize kamera görsel örnekleri ve stres testi eklerseniz güzel olur.
Elbette oyun testlerini de değinirseniz şahane olur.

Geçen belirttiğim gibi, bunun yanına bir tane osiloskop alın. SM8800 tek başına anlamlı derecede sonuçlar vermez. En fazla voltaj regülasyonuna bakarsınız. Tek başına alırsanız çok bir anlamı yok, önden bilgilendirme amaçlı yazayım. Özellikle ripple ölçümü için osiloskop şart.

1725998343354.webp

Fiyatları düşük tutmanız güzel olmuş. Ucuz olduğu için destek olmak isteyen daha çok insana hitap edebilir.
3500 liralığı anlamlandıramadım sadece. Onu alınca Recep Baltaş da bizi görecek herhalde.

3500 liralık pakette sisteminizi ben topluyorum. Bu hizmeti bedavaya sunduğum kişiler de oldu, Ali'den azar işitme pahasına...

Geçen belirttiğim gibi, bunun yanına bir tane osiloskop alın. SM8800 tek başına anlamlı derecede sonuçlar vermez. En fazla voltaj regülasyonuna bakarsınız. Tek başına alırsanız çok bir anlamı yok, önden bilgilendirme amaçlı yazayım. Özellikle ripple ölçümü için osiloskop şart.

Eki Görüntüle 82424

Bunu aldığımızda zaten kullanmayı bilen birini de işe almamız gerek. Ben elektrik mühendisi değilim.