The old posters and signs in the traditional Montserrat neighborhood of Buenos Aires inspired Julieta Ulanovsky to design this typeface and rescue the beauty of
Exo 2 is a complete redrawing of Exo, a contemporary geometric sans serif typeface that tries to convey a technological/futuristic feeling while keeping an eleg
Orbitron is a geometric sans-serif typeface intended for display purposes. It features four weights (light, medium, bold, and black), stylistic alternatives, sm
Geometric sans serif typefaces have always been popular, and with support for both the Devanagari and Latin writing systems, Poppins is an internationalist addi
IBM Plex® is the corporate typeface for IBM worldwide and an open-source project developed by the IBM Brand & Experience team (BX&D). Plex is an international t
Font seçimi de bir sanattır. Font seçimi bazı markalar için çok önemli bir durumdur. Öyle ki bazı firmalar bu konuyu aşırı derecede bir hassaslıkla yapmakta.
Muhtemelen biri "Görünümü değil işlevi önemli" diyecek. O da haklı. Üyeler öyle düşünebilir. Ama ziyaretçiler için durumun farklı olduğunu düşünüyorum.
Özel bir simge yapılması şart değil. Sonuçta "Sony", "Panasonic", "Samsung" gibi firmalar da yazıyı logo yapmış durumda. Ancak daha iyi font seçimi yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Tasarım yapılacaksa sade ve hoş durmalı. Benle aynı fikirde olanlar var mı? Eminim logo ile ilgili etkinlik başlatılırsa grafik ve tasarımı seven üyeler güzel logolar paylaşacaktır.
Şu anki logonun yazı tipini rahatsız edici bile buluyorum. (Font insanları rahatsız eder mi? Bakınız: Comic Sans banlansın kampanyası.)
Font seçimi de bir sanattır. Font seçimi bazı markalar için çok önemli bir durumdur. Öyle ki bazı firmalar bu konuyu aşırı derecede bir hassaslıkla yapmakta.
Muhtemelen biri "Görünümü değil işlevi önemli" diyecek. O da haklı. Üyeler öyle düşünebilir. Ama ziyaretçiler için durumun farklı olduğunu düşünüyorum.
Özel bir simge yapılması şart değil. Sonuçta "Sony", "Panasonic", "Samsung" gibi firmalar da yazıyı logo yapmış durumda. Ancak daha iyi font seçimi yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Tasarım yapılacaksa sade ve hoş durmalı. Benle aynı fikirde olanlar var mı? Eminim logo ile ilgili etkinlik başlatılırsa grafik ve tasarımı seven üyeler güzel logolar paylaşacaktır.
Şu anki logonun yazı tipini rahatsız edici bile buluyorum. (Font insanları rahatsız eder mi? Bakınız: Comic Sans banlansın kampanyası.)