Techolay logosu pek olmamış gibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Merkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    techolay
Bu font logo yine belli başlı yerlerde kullanılabilir, bence gideri var. Zaten artık Techolay ile özdeşleşmiş durumda. Ama bunun yanında tek başına da tanınabilecek ikonik bir logomark olsa fena olmaz bence.
Düz metin olsun zaten. Onda sorun yok. Font seçimi aşırı kötü. Logoyu nereye koysak, tasarımın aurasını öldürüyor.

Sadece Challenge'yi de geçtim, bir ara Stock XenForo temasına benzer tema yaptım. Kendim font seçip "techolay" yazdım. Çok güzel durmuştu. Mevcut logo ile değiştirince tasarımdan soğudum... Yani aslında bu logodaki font seçimi, sandığınızdan çok fazla etkiliyor.

Konu içerisinde @Rogue'nin yaptığı denemeler bile font değişimi ile logonun havasının ne kadar değişebileceğini gösteriyor:

Ben artık değişmesinden yanayım. Sanırım Recep Baltaş'ı ikna etmem gerek.

1.5 yıldır bütçe artmamış herhalde. Ya da arada kaynadı.

1.5 yıldır bütçe artmamış herhalde. Ya da arada kaynadı.
Bütçeye gerek var mı artık sence? Adımın altında turuncu ışıklı bir şey var.

Font arayıp deneyebileceğimiz bir ortamımız bile var. Hadi yapalım densin, 1931 adet Google Fontu seve seve gezer, tavsiyelerimi sunarım.

WP'den darla hocam o zaman Recep hocayı, belki ikna olur .

Son düzenleyen: Moderatör:

Font logo iyidir tabii. Benim için dünyadaki açık ara en iyi ve en zekice font logo FedEx.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…