Öncelikle logo özgün ve gayet de profesyonel fakat birkaç önerim olacak.

1) Logodaki t harfinde bulunan kasa havalandırma çıkışı simgesi pek olmamış onun yerine binary dilinde t yazılabilir (Font: Helvetica).

image (52).webp

2) Koyu temaya da uygun olması için beyaz rengi de yapılabilir.

image (54).webp

3) 29 Ekim içinde şöyle bir tasarım yapılabilir.

image (52) (1).webp

4) Muhtemelen logoyu Adobe İllustrator üzerinden hazırladınız o yüzden vectör formatında da olsa çok iyi olur.

Techolay YouTube Profil fotoğrafı içinse şöyle bir tasarım uygulanabilir @Recep Baltaş ;

Yeni Proje (41)_after (1).webp

Son olarak şu an ki Techolay logosu bence de değişmeli özgün bir logo değil @Recep Baltaş ;

Tasarım11.webp

Son düzenleme:
Öncelikle logo özgün ve gayet de profesyonel fakat birkaç önerim olacak.

1) Logodaki t harfinde bulunan kasa havalandırma çıkışı simgesi pek olmamış onun yerine binary dilinde t yazılabilir (Font: Helvetica).

Eki Görüntüle 3337

2) Koyu temaya da uygun olması için beyaz rengi de yapılabilir.

Eki Görüntüle 3338

3) 29 Ekim içinde şöyle bir tasarım yapılabilir.

Eki Görüntüle 3347

4) Muhtemelen logoyu Adobe İllustrator üzerinden hazırladınız o yüzden vectör formatında da olsa çok iyi olur.

Techolay YouTube Profil fotoğrafı içinse şöyle bir tasarım uygulanabilir @Recep Baltaş ;

Eki Görüntüle 3351

Son olarak şu an ki Techolay logosu bence de değişmeli özgün bir logo değil @Recep Baltaş ;

Eki Görüntüle 3341
Ben sonradan üzerinde çalıştım yine değiştirdim elimde daha güzelleri var şu an ancak Recep bu iş için para vereceğini ve daha profesyonel yaptıracağını söyledi. Bıraktım o yüzden. Ne kadar da olsa grafiker kadar olmaz buradan çıkanlar.

Hocam elinize sağlık konseptler güzel fakat renk seçimi değişebilir bence.
Hocam aslında geliştirirdik daha ancak Recep parasıyla güzel bir şey yaptıracağım, şu an olan idarelik minvalinde bir şey söyledi, ben de saldım. Adam da haklı belki forumun adı bile değişebilir. Siz de haklısınız Renkler seçilebilir. Her platformun bir rengi var. Technopat Yeşildi, Webtekno Kırmızı, Donanımhaber Turuncu, SDN Sarı. Yönetici renk ve tasarıma uzmanı ile beraber karar verip güzel bir şey çıkaracaktır.

Hocam aslında geliştirirdik daha ancak Recep parasıyla güzel bir şey yaptıracağım, şu an olan idarelik minvalinde bir şey söyledi, ben de saldım. Adam da haklı belki forumun adı bile değişebilir. Siz de haklısınız renkler seçilebilir. Her platformun bir rengi var. Technopat yeşildi, Webtekno kırmızı, donanımhaber turuncu, sdn sarı. Yönetici renk ve tasarıma uzmanı ile beraber karar verip güzel bir şey çıkaracaktır.
İsmin değişeceğini sanmıyorum ama Enes'in bir şirkete yaptıracağız dediğiniz hatırlıyorum. Yine de siz önerinizi yapıp çabalamışsınız hocam.