Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Moderatörler için bireysel olarak kimse hakkında bir fikrim yok. Yetki olarak moderatörler için her konuyu onaylamama hakkı verilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Özellikle ölü konular "Günaydın, iyi geceler, nasılsınız?" gibi profilden de konuşulabilecek şeylerde.
YASEDEM
Deneyimli
Bence iyiler, Bazen sosyal ile ilgili konu açtığımda direkt yardımcı oluyorlar. Ben daha önce forumlarda böyle uğraşan moderatörler görmedim. Hatta sansürpat'tan sırf yazım kuralına uymadım diye ban yedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
5
5124
Ziyaretçi
Çok şükür hiçbiriyle sorun yaşamadım, moderasyon kadrosundaki arkadaşlar ile aram iyi, hepsi dost canlısı. Tabii ki hata yaptığımız zaman onlar hatalarımızı düzeltiyorlar. Özellikle buradan etiketlemek isterim @Barış her konu üzerinden bir sıkıntı, sorun olduğu zaman hemen yardımcı oluyor. Ben açıkçası buradan memnunum. Sonuç olarak hepimiz çoğu bilgileri @Recep Baltaş sayesinde öğrendik. Benim bile bilmediğim konular vardı, buradan öğrendim ta ki Technopat zamanından beridir. Küçüklüğümden beridir de hep teknoloji sitelerini takip ederim. Kim nefret ediyorsa etsin kim kin kusuyorsa kussun, zaten öyle insanların burada işi olmaz. O yüzden her zaman insanlara karşı saygılı olmak gerekiyor, sonuç olarak, bir insan olarak hepimiz bir topluluğun parçasıyız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece_Emir
Uzman
Genellikle haklı görevlerini yapmaya çalışan insanlar.Merhaba, düşünceleriniz nedir? Teşekkürler, saygılar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet