Techolay moderatörlerinden memnun musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan creazy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

Techolay moderatörlerinden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    77
Çoğu mesajlarım kaldırılmıştı eskiden, ve konu başlıkları ve konu içeriğinde yazdığım cümlenin anlamını değiştirecek kadar müdahale ediliyor bu forumda, ifade özgürlüğüne karışıldığını düşünüyorum, malum parti yönetiyormuş gibi hissediyorum forumu bazen

En son yediğim uyarı bu ve sebebini bilmiyorum, italik yazı neden kullanamıyorum o zaman kaldırın kardeşim, renkli font kullanamıyorum, yazılarımın boyutunu ayarlayamıyorum hemen default yapıyorlar, bu kadar müdahale olacaksa kaldırın bu özellikleri. Yazım denetimi kullanmama rağmen mesajlarım düzeltiliyor, geçen açtığım konuda %100 yazılar bana ait sadece yazım denetimi için Gemini kullandığım için konuyu onaylamadılar. Yapay zeka kullanımı yasak diyorlar ama kendilerinin kullandığını düşünüyorum.

Kesinlikle değilim ban atmaya yer arıyorlar.

Kurallara uyarsanız kimse kimseye ban atacak yer atmaz. Yanlış bir düşünce. Moderatör arkadaşlar işini yapıyor. Kimse kimseye kafasına göre ban atmaz, atamaz. Onları da denetleyenler var çünkü. Bir gün moderatör olursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Mesajların herhangi bir uyarı olmadan silinmesi ve ekonomik iflasın eşiğindeki ülke vatandaşlarının korsan bağlantısı paylaşamaması.

Yönetim konusunda gayet rezil bir iş çıkartıyorlar.

Bu uyariyi size ben attim. Butun mesajlarinizda italik kullaniyorsunuz cunku. Ara kelimelerde veya ara cumlelerde yasak degil lakin alinti veya ceviri olmayan mesajlarda komple italik kullanmak mesaj butunlugunu bozuyor.

Bu arada uyari degil, bildirim olarak attim. Yani ceza suresi veya uyari puani almadiniz.

Son düzenleme:
Buna rağmen ceza alıyorsanız bence sorun sizde, yetkili ekipte değil.
@Lotr Manyağı benle bir ara dalga geçti. Bir de kıdemli moderatör. Bazen de yetkili ekipte sorun oluyor. Kendisini sevdiğim @Barış bey bu konuda yardımcı oldu.

Yani kıdemli kişiler troll yapabiliyor.

Ceza yediğim olaya bakar mısınız? Neymiş, kopyala-yapıştır yapmışım. Yeşil forumda da konuyu ben açtım zaten. Nasıl kopyalamışım acaba, merak ettim cidden. Açıkça iki forumda aynı anda konu açmak suç olduysa söyleyin, bilelim arkadaşlar.

Içerik Paylaşımı ve Telif Hakkı Kuralları 2. Madde:

Diğer forumlarda açtığınız konuları Techolay Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın. Bu durumun tek istisnası teknik sorulardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…