Techolay moderatörlerinden memnun musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    77
Içerik paylaşımı ve telif hakkı kuralları 2. madde:

Diğer forumlarda açtığınız konuları Techolay Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın. Bu durumun tek istisnası teknik sorulardır.

Kaç kere açtım öyle konu, daha yeni mi ban atıyorlar? Veya neden uyarı yerine direkt ban attılar mesela?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kere açtım öyle konu daha yeni mi ban atıyorlar? Veya neden uyarı yerine direkt ban attılar mesela?
Kopyala–yapıştır konunun, yani öncelikle başka forumda konu açmanın ilk uyarısı 3 saattir.

Gözden kaçmış olabilir. Bu sebeple önceki hatalarınızdan uyarı almamış olabilirsiniz.
Bu metninizde dahi yazım hatası yapıyorsunuz, daha sonra da “Haksız yere uyarı alıyorum.” diyorsunuz.
Kuralları okumanızı tavsiye ederim.

Kaç kere açtım öyle konu, daha yeni mi ban atıyorlar? Veya neden uyarı yerine direkt ban attılar mesela?
Teknik konularda anlayış gösteriyoruz lakin rehber, makale ve indirim konularında uyarıyoruz. Tabii ki didik didik etmiyoruz, rapor gelirse uyarıyoruz. Techolay Sosyal'de her açılan konuların başka forumlarda açılıp açılmadığını kontrol etmemiz mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark etmiyor. Önce hangi forumda açılırsa arama motorunda arama yapınca en üstte o forum çıkıyor. Techolay Sosyal, SEO'ya önem veren bir forum sitesi olduğundan buna izin vermiyoruz.
Mesela diğer forumda X kişisi bu konuyu açtı, ben de ondan bağımsız olarak 5-10 dakika sonra burada açtım. O zaman ne olacak?