Içerik paylaşımı ve telif hakkı kuralları 2. madde:
Diğer forumlarda açtığınız konuları Techolay Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın. Bu durumun tek istisnası teknik sorulardır.
Kopyala–yapıştır konunun, yani öncelikle başka forumda konu açmanın ilk uyarısı 3 saattir.
Gözden kaçmış olabilir. Bu sebeple önceki hatalarınızdan uyarı almamış olabilirsiniz.
Bu metninizde dahi yazım hatası yapıyorsunuz, daha sonra da “Haksız yere uyarı alıyorum.” diyorsunuz.
Kuralları okumanızı tavsiye ederim.
Teknik konularda anlayış gösteriyoruz lakin rehber, makale ve indirim konularında uyarıyoruz. Tabii ki didik didik etmiyoruz, rapor gelirse uyarıyoruz. Techolay Sosyal'de her açılan konuların başka forumlarda açılıp açılmadığını kontrol etmemiz mümkün değil.
Ceza yediğim olaya bakar mısınız? Neymiş, kopyala-yapıştır yapmışım. Yeşil forumda da konuyu ben açtım zaten. Nasıl kopyalamışım acaba, merak ettim cidden. Açıkça iki forumda aynı anda konu açmak suç olduysa söyleyin, bilelim arkadaşlar.
Fark etmiyor. Önce hangi forumda açılırsa arama motorunda arama yapınca en üstte o forum çıkıyor. Techolay Sosyal, SEO'ya önem veren bir forum sitesi olduğundan buna izin vermiyoruz.
Fark etmiyor. Önce hangi forumda açılırsa arama motorunda arama yapınca en üstte o forum çıkıyor. Techolay Sosyal, SEO'ya önem veren bir forum sitesi olduğundan buna izin vermiyoruz.