BirForumcuKişi
Üstün
Nintendo'nun oyun krizinde sadece kendi onaylı oyunlarını yayınlayarak sektörü batmaktan kurtarmasını bahsediyorsunuz sanırım. İyi güzel de biz Nintendo'nun logosunu eklesek bile adamlar telif atabilir "özel mülkiyetimiz korsan olarak çalındı" gibi gibi.
Cidden bu adamların telif politikaları vasat oğlu vasat. Yine de artıladım, neden olmasın.
Technopat'a bir şey olmadı.Nintendo'nun oyun krizinde sadece kendi onaylı oyunlarını yayınlayarak sektörü batmaktan kurtarmasını bahsediyorsunuz sanırım. İyi güzel de biz Nintendo'nun logosunu eklesek bile adamlar telif atabilir "özel mülkiyetimiz korsan olarak çalındı" gibi gibi.
Cidden bu adamların telif politikaları vasat oğlu vasat. Yine de artıladım, neden olmasın.
Nintendo'yu hiçbir şekilde sevmedim, ancak ikonunun eklenmesi benim site deneyimime zarar vermeyecekse bir sorun görmüyorum.Bunlarin laf atma sebebi kulturel fark denilen bir şey olmasi.
Technopat'a bir şey olmadı.
Nintendo logosu eklemek yerine Switch logosu ekleseler iyi olur. Diğer konsollara da Sega'nın logosunu koysunlar.
Aslında alay ediyordum ama neyse
Telif atma konusunda pisliğin teki olduğunu gerçekten tartışmanıza hayran kaldım. Olgu olan şeyleri tartışmada forumun üstüne yok.
Olay emülatör de değil ki artık, adamlar satmadığı oyunu siz geçmişte satın alsanız bile eğer ripleyip emülatörden oynarsanız "korsancılık yaptığınızı" söylüyorlar.
Olay emülatör de değil ki artık, adamlar satmadığı oyunu siz geçmişte satın alsanız bile eğer ripleyip emülatörden oynarsanız "korsancılık yaptığınızı" söylüyorlar.
Ve hayır, o oyunu satın almak mümkün değil.