BirForumcuKişi

Üstün
Xbox ve PlayStation'nin kendi logoları varken bence Nintendo'nun da kendi logosu eklenebilir, hem daha güzel durur.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-16_205501541.webp
    resim_2024-01-16_205501541.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 238
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 24 Eksi
Bunlarin laf atma sebebi kulturel fark denilen bir şey olmasi.

Nintendo'nun oyun krizinde sadece kendi onaylı oyunlarını yayınlayarak sektörü batmaktan kurtarmasını bahsediyorsunuz sanırım. İyi güzel de biz Nintendo'nun logosunu eklesek bile adamlar telif atabilir "özel mülkiyetimiz korsan olarak çalındı" gibi gibi.

Cidden bu adamların telif politikaları vasat oğlu vasat. Yine de artıladım, neden olmasın.

Bunu bilmiyordum iste.

Nintendo'nun oyun krizinde sadece kendi onaylı oyunlarını yayınlayarak sektörü batmaktan kurtarmasını bahsediyorsunuz sanırım. İyi güzel de biz Nintendo'nun logosunu eklesek bile adamlar telif atabilir "özel mülkiyetimiz korsan olarak çalındı" gibi gibi.

Cidden bu adamların telif politikaları vasat oğlu vasat. Yine de artıladım, neden olmasın.
Technopat'a bir şey olmadı.
Nintendo logosu eklemek yerine Switch logosu ekleseler iyi olur. Diğer konsollara da Sega'nın logosunu koysunlar.

Haklisin mesela emulatore bile karsi Nintendo,
Olay emülatör de değil ki artık, adamlar satmadığı oyunu siz geçmişte satın alsanız bile eğer ripleyip emülatörden oynarsanız "korsancılık yaptığınızı" söylüyorlar.

Ve hayır, o oyunu satın almak mümkün değil.

• Beğendim
İfadeler: 199
Olay emülatör de değil ki artık, adamlar satmadığı oyunu siz geçmişte satın alsanız bile eğer ripleyip emülatörden oynarsanız "korsancılık yaptığınızı" söylüyorlar.

Ve hayır, o oyunu satın almak mümkün değil.

Japonlar bazen geri kafali olmayi basarabiliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kural 51 İhlali: Mesajlarda yabancı dilde makale/rehber bağlantısı verilemez. Bu tür içeriklerde yeterli düzeyde yerelleştirme yapılmalıdır.