En çok kullanılan sosyal medya platformu olması dışında bir sorun yok :D
1741194620952.webp

Çok değil hocam, en popüleri ama nüfusa göre az yani. Ve de 2.958 milyon kişi sanırım Keloğlan'ı seviyor :D

Vallaha diğer arkadaşlara katılmakla beraber, Facebook'a o kadar uzağım ki bu forumun Facebook sayfası olduğunu bile sizden duydum.

Facebook'a on yılda bir bir şey almak için giriyorum. Arkadaş IPhone'u geçtim Apple cümlesi geçmeyen aramamda her 10 ilandan 6'sı Vietnam üretimi çakma iPhone.

Var. 2. el atlım satım adına en temiz ve uygun fiyatlı ürünleri, Facebook gruplarında buluyorsunuz. İngilizce otomobil gruplarına girdiğinizde bilgiler resmen şelale gibi akıyor. DQ200 GEN 2'nin 3 varyantı olduğunu falan keşfediyorsunuz.

Gene İngilizce AMD veya Nvidia gibi markaların gruplarında deli dehşet bilgi havuzu var. Neresinden bakarsanız bakın kullanmayı bilene nimet gibi bir yer.
O yönlerden muhteşem bir yer bana göre. Telefon olsun, araba, o, bu, şu olsun, bilgilendirici, satış olarak çok güzel sayfalar var. Kullanmasını bilene harbiden nimet gibi bir yer dediğin gibi.

Merhaba,
Birkaç gündür dikkatimi çekiyor neden bu kadar az takipçi var?
İyi günler.
- Hedef Kitleyi Belirleme:
- Paylaşımlarınızın hangi kitleye hitap ettiğini netleştirin.
- Hedef kitlenizin yaş grubu, ilgi alanları ve sosyal medya alışkanlıklarını göz önünde bulundurun.

- İçerik Kalitesi:
- Dikkat çekici ve kaliteli içerikler oluşturun. Görsel ve metin uyumuna dikkat edin.
- Düzenli ve çeşitli paylaşımlar yapın (örneğin, videolar, infografikler, anketler).

- Etkileşim Sağlama:
- Takipçilerinizle etkileşim kurun; yorumlara yanıt verin, sorular sorun.
- Etkileşimi artıracak kampanyalar veya yarışmalar düzenleyin.

- Tanıtım Yapma:
- Facebook reklamları aracılığıyla sayfanızı tanıtın ve daha geniş bir kitleye ulaşın.
- İşbirlikleri yaparak diğer sayfalarda görünürlüğünüzü artırın.

- Analiz Yapma:
- Facebook Insights gibi araçlarla takipçi etkileşimlerini ve içerik performansını analiz edin.
- Hangi içeriklerin daha fazla etkileşim aldığını belirleyin ve stratejinizi buna göre güncelleyin.

- Düzenli Paylaşım:
- Belirli bir paylaşım takvimi oluşturun ve buna sadık kalın.
- En yüksek etkileşimi aldığınız gün ve saatlerde paylaşımlarınıza dikkat edin.

Bu adımları izlerseniz takipçi sayınızın artmasına katkı sağlayabilirsiniz.