Techolay Sosyal çok iyi durumda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aakons
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    forum iyi
Bazen yesil site ile son konular sayfasini karsilastiryorum. Mesela su anda orada acilan konulara bakanlar 5-6 kisiyi gecmezken burada 30 kisi ortalama var diyebiliriz. Yanitlarda burada her konuya mutlaka yanit geliyor nerede ise, orada ise cogu acildigi gibi kaliyor. Eskiden biri yanit vermezse modlardan biri yanitlardi en azindan, su an o bile kalmamis.

Bir sürü kaliteli adam vardı, bir gün bi' baktım çoğu hesabını kapatmış mı silmiş mi, böyle rastgele rakamlı kullanıcı adlarıyla duruyor yazdıkları şeyler.

Tarayıcı tespit sisteminde emeği geçen önemli bir isim daha var arkadaşlar. Kendisini unutmayalım. @MKerem. Ben her ne kadar işletim sistemi ve tarayıcı tespit eden sistemi geliştirmiş olsam da bunu saf PHP ile yapıyorum. Forumda çalışmasını da Kerem sağlıyor.

Tartışma olsa da kavga edildiğini hatırlamıyorum. Ama çok nadir kavga edilecek durumlarda oldu.

Oluyor.

Technopat'ta en az 70 küsur cezam var, af falan ile azaldı ama en içime oturan, her Technopat ile ilgili bir şey gördüğümde aklıma gelen bir cezam var:
Sırf tartıştığım kişi ile olay uzamasin diye "tamam" yazmıştım ve bundan "gereksiz mesaj" cezası yemiştim. Hiç unutamıyorum, belli bir süre de unutmayacağım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…