Tartışma olsa da kavga edildiğini hatırlamıyorum. Ama çok nadir kavga edilecek durumlarda oldu.
Bu forumun geneli ki daha öncelerden birbirini tanıyor, yani şimdi moderatör olsa bile kimseye özel olarak kin besleyip güç gösterisi yapmaz.

Diğer sitede bu çok oluyordu, bu yüzden tartışma çıkıyordu. Gerçekten bazılarının garip bir tavrı vardı, sanki kabile idare ediyorlar alt tarafı bir web sitesi. Biriyle tartışma yaşasan bile bunu sonrasında uzatmaya gerek yok. Çocuk musun sen çocuklar bile kavga ettikten sonra barışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumun geneli ki daha öncelerden birbirini tanıyor, yani şimdimoderatör olsa bile kimseye özel olarak kin besleyip güç gösterisi yapmaz.

Diğer sitede bu çok oluyordu, bu yüzden tartışma çıkıyordu. Gerçekten bazılarının garip bir tavrı vardı, sanki kabile idare ediyorlar alt tarafı bir web sitesi. Biriyle tartışma yaşasan bile bunu sonrasında uzatmaya gerek yok. Çocuk musun sen çocuklar bile kavga ettikten sonra barışıyor.
Burada henüz görmedim fakat her hafta en az bir kere yönetime eleştiri konuları açılıyordu. Belki kullanıcı sayısının fazlalığındandir fakat böyleydi.

İndirim köşesini aktif tutarsanız forum aktif olur. Birçok forumda gözlemledim. Bazi insanlar sırf indirim köşesi için forumlara bakıyor(bende dahil)/kaydoluyor, üyeliğimin olmadığı ancak kategoriye baktığım çok forum var ve buradaki indirim köşesi diğer forumlara kıyasla maalesef o kadar aktif değil. Yönetim buna el atarsa aktifliğin katlanacağına inanıyorum.

Bir sürü kaliteli adam vardı, bir gün bi' baktım çoğu hesabını kapatmış mı silmiş mi, böyle rastgele rakamlı kullanıcı adlarıyla duruyor yazdıkları şeyler.
Hocam rastgele ban atıyorlar. Benim hesaba giriş yapılmış (Ki hesaba kolay girileceğini sanmıyorum, şifrem güçlüydü. Belki moderatörler girmiştir.) ve konulara mesaj yazılmış. Adamlar beni 2. hesaptan banladılar bunun için :D