Techolay Sosyal Haziran 2024 Güncellemesi

Bizde de aynı özellik var, yakalayamadığım bir şey mi var yoksa? Ekran alıntısı atar mısınız?

Bunu göz ardı ettiniz sanırım, hem de desteklenmesine rağmen...

Yapabileceğimiz eklentileri yaptığımızı fark etmediniz herhâlde, hiçbir öneriyi göz ardı etmiyoruz fakat yapımı mümkün olmayan bazı durumlar var. Bahsi geçen eklentiyi satın aldık ve geliştiricisi eklemeden bir eklemede bulunamam. Eklenti geliştiricilerine önerilerinizi toplayıp gönderiyorum, bunu da o listeye dahil etmiştim zaten.

Hatta benzer bir durumu alttaki konudan takip edebilirsiniz. Göz ardı etmek tarzında ithamlarda bulunmadan önce lütfen aslını araştırın, teşekkürler

İngilizce diline özel tam çeviri sağlandı.
Kategori adları da değişse fena olmaz. Eklentisi yazılıp XenForo'ya öneride bulunulabilir.
Bilindiği gibi kaba kuvvet (brute force) saldırıları doğrultusunda 4 karakterli bir şifreyi kırmak saniyeleri almıyor.
Bu bilginin kaynağı nedir? Spam koruması ile falan zaten kolay kolay mümkün değil ama sıradan bir bilgisayar bilindik ASCII karakterleri (büyük/küçük harf, rakam, basit özel karakter) ile oluşturulmuş 4 karakterli bir şifreyi gayet kısa sürede kırabilir bence. Minimum karakter 6, hatta 8 yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Sonunda istediğim oldu ama kalıcı mı bilmiyorum. Technopat gibi böyle her ay 1 defa konu açılması daha iyi oldu bence. @Enes3078

4 karakter minimum sınır ve haklısınız, 6 karakterin üstü çok daha iyi olur fakat böylesine bir zorlamada bulunmak istemedim. 4 karakterin altında olmasın en azından, dümdüz 123 yazan kişinin bu gerekliliğe takılması sonucu düzgün şifre koyar herhalde mantığıyla ilerledim. 4 karakteri kırmak da oldukça basit, içinde özel karakterleri bile barındırsa maksimum birkaç dakika sürer kırması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…