Bunu önceden konuşmuştum ben önermiyorum ayrıca kartları fütursuzca overclock ediyorlar ben mağdur oldum siz olmayın diye diyorum sonuçta bir düşmanlığım yok.
Hocam Totra'da 6900xt var Msi'ın en iyi modelini bile kullanmadığı halde bu dereceleri görmüyor. Ya o kasada hava akışı yok ya da neyse.. 5700xt önermem zaten sevmiyorum o kartı ama nitro plus modellerinin soğutması gayet iyi. Bir çok kullanan arkadaşım var dediğiniz şeyleri yaşamadılar ya sizin bahtınız kötü ya da kötü yani.
Bunu önceden konuşmuştum ben önermiyorum ayrıca kartları fütursuzca overclock ediyorlar ben mağdur oldum siz olmayın diye diyorum sonuçta bir düşmanlığım yok.
Hocam Totra'da 6900XT var MSI'ın en iyi modelini bile kullanmadığı halde bu dereceleri görmüyor. Ya o kasada hava akışı yok ya da neyse. 5700XT önermem zaten sevmiyorum o kartı ama Nitro Plus modellerinin soğutması gayet iyi. Birçok kullanan arkadaşım var dediğiniz şeyleri yaşamadılar ya sizin bahtınız kötü ya da kötü yani.
Hocam benim takıldığım nokta benim bahtsızlığım değil hem bu markanın hata oranlarının daha yüksek olması hem de dediğim gibi kartların overclocklanması.
Hocam benim takıldığım nokta benim bahtsızlığım değil hem bu markanın hata oranlarının daha yüksek olması hem de dediğim gibi kartların overclocklanması.