Techolay Sosyal kullanıcıları NVIDIA mı yoksa AMD mi tercih ediyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan volvoseverim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 97
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Eki Görüntüle 6851

Bunu önceden konuşmuştum ben önermiyorum ayrıca kartları fütursuzca overclock ediyorlar ben mağdur oldum siz olmayın diye diyorum sonuçta bir düşmanlığım yok.
Hocam Totra'da 6900xt var Msi'ın en iyi modelini bile kullanmadığı halde bu dereceleri görmüyor. Ya o kasada hava akışı yok ya da neyse.. 5700xt önermem zaten sevmiyorum o kartı ama nitro plus modellerinin soğutması gayet iyi. Bir çok kullanan arkadaşım var dediğiniz şeyleri yaşamadılar ya sizin bahtınız kötü ya da kötü yani.

Eki Görüntüle 6851

Bunu önceden konuşmuştum ben önermiyorum ayrıca kartları fütursuzca overclock ediyorlar ben mağdur oldum siz olmayın diye diyorum sonuçta bir düşmanlığım yok.

Pek inandırıcı değil. Kasam mesh değilken Pulse 7900XT de 330 wattda 82'yi geçmiyordu. Yeni kasa aldım 64'ü geçtiğini daha görmedim.

Hocam benim takıldığım nokta benim bahtsızlığım değil hem bu markanın hata oranlarının daha yüksek olması hem de dediğim gibi kartların overclocklanması.

Ekran karı olarak Sapphire RX 6650 XT Gaming Nitro OC+ Tercih ediyorum bana yetiyor.

Bilmeyen yoktur ama belki birkaç kişi çıkar diye söylüyorum kart amd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…