Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hocam Totra'da 6900xt var Msi'ın en iyi modelini bile kullanmadığı halde bu dereceleri görmüyor. Ya o kasada hava akışı yok ya da neyse.. 5700xt önermem zaten sevmiyorum o kartı ama nitro plus modellerinin soğutması gayet iyi. Bir çok kullanan arkadaşım var dediğiniz şeyleri yaşamadılar ya sizin bahtınız kötü ya da kötü yani.Eki Görüntüle 6851
Bunu önceden konuşmuştum ben önermiyorum ayrıca kartları fütursuzca overclock ediyorlar ben mağdur oldum siz olmayın diye diyorum sonuçta bir düşmanlığım yok.
atakanozdal
Başarılı
AMD yazılım konusunda bir türlü kendini geliştiremedi bence. NVIDIA devam
.
Eki Görüntüle 6851
Bunu önceden konuşmuştum ben önermiyorum ayrıca kartları fütursuzca overclock ediyorlar ben mağdur oldum siz olmayın diye diyorum sonuçta bir düşmanlığım yok.
Pek inandırıcı değil. Kasam mesh değilken Pulse 7900XT de 330 wattda 82'yi geçmiyordu. Yeni kasa aldım 64'ü geçtiğini daha görmedim.
Hocam Totra'da 6900XT var MSI'ın en iyi modelini bile kullanmadığı halde bu dereceleri görmüyor. Ya o kasada hava akışı yok ya da neyse. 5700XT önermem zaten sevmiyorum o kartı ama Nitro Plus modellerinin soğutması gayet iyi. Birçok kullanan arkadaşım var dediğiniz şeyleri yaşamadılar ya sizin bahtınız kötü ya da kötü yani.
Hocam benim takıldığım nokta benim bahtsızlığım değil hem bu markanın hata oranlarının daha yüksek olması hem de dediğim gibi kartların overclocklanması.
Hocam kartlara oc yapılabilir eğer düzgün yapılırsa tabi.Hocam benim takıldığım nokta benim bahtsızlığım değil hem bu markanın hata oranlarının daha yüksek olması hem de dediğim gibi kartların overclocklanması.
Hocam kartlara OC yapılabilir eğer düzgün yapılırsa tabii.
Fabrika çıkışı overclocklanan kartlardan bahsediyorum Recep Baltaş'da bu yüzden önermiyordu bir dönem.
Benimki fabrika çıkışlı versiyon bir sorun daha yaşamadım umarım yaşamamda.Fabrika çıkışı overclocklanan kartlardan bahsediyorum Recep Baltaş'da bu yüzden önermiyordu bir dönem.
Benimki fabrika çıkışlı versiyon bir sorun daha yaşamadım umarım yaşamamda.
Ben de yaşamanızı yeminle istemem ama ben yaşadım yaşarsanız haklıydın dersiniz.