@creazy, belli başlı yerlerin belli başlı kuralları vardır, sosyal içinse bu kurallardan biri düzgün Türkçe kullanmak.
Bunun ötesinde bir şey yok, burayı kullanırken düzgün yazmak -yazmayı öğrenmek- yeterli.
Evet, bunu zaten biliyorum. "bu kurallara uymayacağım ya da şöyle böyle yapacağım" diye bir şey söylemedim ki. Zaten düzgün Türkçe kullanıyoruz; "kullanmayacağım" diye de bir lafım olmadı. Burayı kullanırken düzgün yazıyoruz zaten. Sanırım siz demek istediğimi yanlış anladınız. Neyse, çok uzatmaya gerek yok. Efendim, teşekkürler, saygılar.
Geç oldu ama "şu sıralar" evet daha rahat. Aralık ayında eften püften şekilde az warn yemedim. Ve bunu yaşayan tek kişi de ben olmadığıma %99.9 eminim. Bazıları forumu o yüzden azaltmıştı hatta (ben dahil).
İki kullanıcı arasında ardışık şekilde devam eden mesaj zincirleri sohbet olarak değerlendirilip temizlenebilir.
Bu tür içerikler için bir yaptırım uygulanmaz ve doğrudan silme işlemi yapılır.
Garip. Eğer tek profil mesajının altında konuşmak değil de sürekli ayrı mesajlar halinde spam'landığında yapılacaksa mantıklı. Öteki türlü "sosyal" ibaresi neden var diye sorar insan.
Evet her ifadenin farklı anlamlarda kullanılabileceği doğru ancak en çok "Hahaha", dalga geçmek, karşıdaki kişinin mesajını küçümsemek amaçlı kullanılıyor. Nötr olması en doğru olan kesinlikle. Biraz da kullanım biçimine göre değerlendirmek lazım.