Techolay Sosyal Şubat 2026 Güncellemesi

Dünyanın en saçma kuralı.

@Barış, futbol konuları neden genelde erken kilitleniyor? Bununla ilgili bir genelgeçer bildirge yazabilir misiniz?
Merhaba hocam, izninizle ben yazayım.

Kilitlenmesindeki en büyük sebep net aslında; holiganlık. Neredeyse her konuda taraflar arası tartışma çıkıyor.

Çok gereksiz tartışmalar çıkıyor ve konu amacından sapıyor. X ile Y maçı oluyor, A ile B takımının geçmiş maçı konuşuluyor konuda. Sonra iki takımın taraftarı atışmaya başlıyor. Hayır bir de Avrupa maçı bu, iki tartışılan takım arasındaki derbi maçı da değil.

Konu genelde geçici olarak kilitlenip bahsettiğim alakasız mesajlar temizlendikten sonra geri açılıyor zaten.

Hahaha emojisi her zaman olumlu anlamda kullanılmaz.

Selam. Nasılsınız? Abi Techolay güncelleme gelmiş. Yeni görüyorum. Abi anlamadığım soru şu:
"Doğum tarihi gizli olsa bile alınabilen doğum günü rozeti, isteğe bağlı hale getirildi. Sosyal seçenekleri sayfasına "doğum günü rozeti almak istiyorum" seçeneği eklendi. Doğum günü rozetinin otomatik gitmeme sorunu da düzeltildi."diyor. Bu ne demek ki? Ben doğum günümü gizliye aldım ya ben.

Öncesinde doğum tarihini gizleyen üyeler, doğum günlerinde rozet alıyorlardı ve doğum tarihleri gizli olmasına rağmen rozet sayesinde en azından gün/ay şeklinde öğrenilebiliyordu. Bunun önüne geçmek adına böyle bir seçenek eklendi. Yani bu seçeneği kapatırsanız o rozet de gelmeyecek.

Yani yine ben her zaman ki gibi doğum günümü gizli tutayım mı? Bir sorun teşkil eder mi?

Ama bir türlü bildirim sistemi düzelmedi. Haziran ayından beri sıra gelmediği söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…