Konudaki mesajları incelemedim lakin yazılmadığını varsayarak iletliyorum. Bu bildirimi de düzeltebilirsiniz. Birleştirilen mesajlar için böyle bir yazı çıkıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Arkadaşlar URLlerin İngilizce olması normal değil mi zaten? Herkes İngilizce URL olan yerleri paylaşmış ama bu XenForo Forum'un bir özelliği. Diğer forumda da böyleydi.
- Makaleler
- 7
En fazla çözüm
techolay.net
En fazla beğeni
techolay.net
En fazla mesaj
techolay.net
En çok makale
techolay.net
Yetkili üyeler
techolay.net
İleri Gelen Üyeler
techolay.net
En fazla yazılım
techolay.net
İleri Gelen Üyeler
techolay.net
Bakındım da buradaki key verisi değişmiyor anlaşılan. Zorla da değişmek istemedim bozulmaması açısından, bunları göz ardı edelim bu yüzden.
Arkadaşlar URLlerin İngilizce olması normal değil mi zaten? Herkes İngilizce URL olan yerleri paylaşmış ama bu XenForo Forum'un bir özelliği. Diğer forumda da böyleydi.
URL'leri de Türkçeye uygun hale getirelim dedik, şimdilik deniyoruz. Bir sıkıntı çıkartırsa yalnızca çeviri eksikliklerini düzenleyecek şekilde devam ederiz, bilginize.
uye/?key=todays_birthdays > uye/?key=bugun_doganlarBakındım da buradaki key verisi değişmiyor anlaşılan. Zorla da değişmek istemedim bozulmaması açısından, bunları göz ardı edelim bu yüzden.
URL'leri de Türkçeye uygun hale getirelim dedik, şimdilik deniyoruz. Bir sıkıntı çıkartırsa yalnızca çeviri eksikliklerini düzenleyecek şekilde devam ederiz, bilginize.
Gibi denediniz mi? Ben de bi' ara kendi forumumda denemiştim ama olmamıştı diye hatırlıyorum maalesef.
- Makaleler
- 7
uye/?key=todays_birthdays > uye/?key=bugun_doganlar
Gibi denediniz mi? Ben de bi' ara kendi forumumda denemiştim ama olmamıştı diye hatırlıyorum maalesef.
Bozulacağını sezdiğim için zorlamadım, zorlasam belki de olacak fakat bozulmasını da istemeyiz
Rota filtresini silebilirsiniz zaten bozulursa ama yine de riske atmayınBozulacağını sezdiğim için zorlamadım, zorlasam belki de olacak fakat bozulmasını da istemeyiz![]()
Actice member;
Well-known member var.
- Makaleler
- 7
Onlara isim getirene kadar öyle tutacağız, onları göz ardı etmek lazım şimdilik.
- Makaleler
- 3
Sanırım attachments söylenmemiş.
Yeni konular
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı