1702824574327.webp

Konudaki mesajları incelemedim lakin yazılmadığını varsayarak iletliyorum. Bu bildirimi de düzeltebilirsiniz. Birleştirilen mesajlar için böyle bir yazı çıkıyor.

Bakındım da buradaki key verisi değişmiyor anlaşılan. Zorla da değişmek istemedim bozulmaması açısından, bunları göz ardı edelim bu yüzden. 🙏

Arkadaşlar URLlerin İngilizce olması normal değil mi zaten? Herkes İngilizce URL olan yerleri paylaşmış ama bu XenForo Forum'un bir özelliği. Diğer forumda da böyleydi.

URL'leri de Türkçeye uygun hale getirelim dedik, şimdilik deniyoruz. Bir sıkıntı çıkartırsa yalnızca çeviri eksikliklerini düzenleyecek şekilde devam ederiz, bilginize.

Bakındım da buradaki key verisi değişmiyor anlaşılan. Zorla da değişmek istemedim bozulmaması açısından, bunları göz ardı edelim bu yüzden. 🙏

URL'leri de Türkçeye uygun hale getirelim dedik, şimdilik deniyoruz. Bir sıkıntı çıkartırsa yalnızca çeviri eksikliklerini düzenleyecek şekilde devam ederiz, bilginize.
uye/?key=todays_birthdays > uye/?key=bugun_doganlar

Gibi denediniz mi? Ben de bi' ara kendi forumumda denemiştim ama olmamıştı diye hatırlıyorum maalesef.