İstirham ederim. Kaynattığımız kadar biraz da faydalı içerikler üretip katkı sağlasak her şey yoluna girecek. Eğlence, mizah, geyik boş zamanlarda kullanılacak bir kategori. Bu forum için böyle olmalı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Stardew Valley
Deneyimli
Olayın pek Avustralya olduğunu düşünmüyorum. Hele DDoS, Küfür, Vurmak, Kırmak gibi işler de değil gibi. Başka bir şey var sanki ama bilemedim.
Ne var yani? Yok şu ülkede yaşadım yok şu ülkeye gittim ne var yani bunu dememde?
İstirham ederim. Kaynattığımız kadar biraz da faydalı içerikler üretip katkı sağlasak her şey yoluna girecek. Eğlence, mizah, geyik boş zamanlarda kullanılacak bir kategori. Bu forum için böyle olmalı.
Hayır efendim bir sürü bilgi içeren konularım var.
Ata Tuğkan
Uzman
Bir şey yok tabii de, Fatih Koparan gibi bir gezgin bile ayda 1 ülke değişirken, 13 yaşında birinin her gün ülke değişip, bir de oralarda işe girmesi falan. Bilemedim...Ne var yani? Yok şu ülkede yaşadım yok şu ülkeye gittim ne var yani bunu dememde?
1- Türkiye'de hayat nasıl? - Kötü.
2- Hayatınız iyi mi? - Fena sayılmaz.
3- Ülke hakkında ne düşünüyorsunuz? - İyi olan hiçbir şeyi düşünmüyorum.
4- Ülkeden memnun musunuz? - Hayır.
Burada olmadı, iş bulamadım. Türkiye'ye birkaç güne geri döneceğim.
Vatandaşlığı aldım demiştin, birkaç yıl var demişsin sonra da. Çekya'nın hangi şehrindesin? Kaç yaşındasın?
Plzen şehrindeyim. Vatandaşlığı almadım, daha 3–4 sene var. Maalesef iş bulamadım, Türkiye'ye geri dönüyorum ve 18 yaşından büyüğüm.
Stardew Valley
Deneyimli
Bir şey yok tabii de, Fatih Koparan gibi bir gezgin bile ayda 1 ülke değişirken, 13 yaşında birinin her gün ülke değişip, bir de oralarda işe girmesi falan. Bilemedim...
1- Türkiye'de hayat nasıl? - Kötü.
2- Hayatınız iyi mi? - Fena sayılmaz.
3- Ülke hakkında ne düşünüyorsunuz? - İyi olan hiçbir şeyi düşünmüyorum.
4- Ülkeden memnun musunuz? - Hayır.
Burada olmadı, iş bulamadım. Türkiye'ye birkaç güne geri döneceğim.
Vatandaşlığı aldım demiştin, birkaç yıl var demişsin sonra da. Çekya'nın hangi şehrindesin? Kaç yaşındasın?
Plzen şehrindeyim. Vatandaşlığı almadım, daha 3–4 sene var. Maalesef iş bulamadım, Türkiye'ye geri dönüyorum ve 18 yaşından büyüğüm.
Büyüyünce gerçek olacak. İnşallah İsveç'te yaşarım.
Yeterince güldük eğlendik bence. Konu artık amacının dışına çıkmaya başlıyor, gerek yok. Ayrıca gerekli açıklamalar da yapıldı zaten.
Bu yüzden diğer arkadaşlarımın da affına sığınarak konuyu kilitliyorum.
Herkese keyifli akşamlar diliyorum.
Bu yüzden diğer arkadaşlarımın da affına sığınarak konuyu kilitliyorum.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-