Ana sayfaya Techolay İçerikleri başlığı eklendi. Bu başlıkta Techolay İçerikleri yani ana sayfa makaleleri ve Techolay Video İçerikleri kategorileri birlikte görünecektir. Videolar YouTube ön ekiyle paylaşılırken şimdilik makale konuları yalnızca başlıklarıyla paylaşılacaktır. Aynı zamanda Techolay İçerikleri tarafında oluşturulan makalelere ait ana sayfada sağ tarafta bulunan widget üzerinden de makalelere erişebilirsiniz.
BBcode cok da kullanisli yazim bicimlendirmesi degil. Pratik degil, hizli yazimi engelliyor. Onun yerine veya paralel olarak Markdown destegi de gelmeli bence. XenForo 2.2 surumunden itibaren destekleniyormus da.
Bu kategorideki konular eğer mesaj gelirse oradan gidiyor ve bulunması daha zor oluyor. Forum büyüdüğünde ve konuya çözüm odaklı olmayan bir mesaj geldiğinde bu büyük bir dezavantaj olup konunun kaybolmasına sebep olabiliyor. Sorun çözülene kadar orada kalması, konuya ulaşılma açısından daha...
Daha önce olan şu konuyu netleştirmek amacıyla bu konuyu açıyorum: https://techolay.net/sosyal/konu/kalp-ifadesi-eklenebilir.2909/ “😍” Çok samimiyetsiz, cıvık hissettiriyor. Sanırım bu fikre katılan bir çoğunluk da mevcut, önermek de bize düşer o halde. Lütfen, olumlu veyahut olumsuz herkes...
Muhteşem emojisi yerine kalp eklendiği için bana mantıksız geldi. Şahsen kalbin bir şey için kullanılacağını sanmıyorum. Bana göre kalp muhteşem demek değil. Alternatif fikrim olarak kalp emojisi kalabilir ama muhteşem geri gelmeli.
Gereksiz bir öneri olacak ama kafamdan çıkartamıyorum, paylaşacağım. Sevdiğim bir mesaja ":love:" ifadesini bırakmak gerçekten garip hissettiriyor. Artık sempatik mi gelmiyor, n'oluyor bilmiyorum ama öyle. Bana göre "♥️" ifadesi, "Beğen" ile "Muhteşem" ifadesinin arasındaki boşluğu doldururdu...
Windows 11 çıkalı 2 yıl oldu ve yeterli güncellemeyi aldı bence. İlk 6 ayından beri kullanan biri olarak başta gerçekten kötüydü ama artık eskisi gibi yarım yamalak ve kullanışsız değil. Ayrıca kullanım oranı da eskisi gibi az değil. Bence "En güncel ve güzel gözüken Windows ile tanışın!"...
techolay.net
Techolay içerikleri artık ana sayfa widgetlarında gözükmeyecek.
Gördüğünüz gibi 11 konunun 6'sı Techolay içeriği ve bu bence bu kadar fazla gözükmesi rahatsız ediyor. Hani hiç gözükmesin demiyorum, ama biraz azaltılabilir.
techolay.net
Yiyecek ve İçecek kategorisine anket oluşturma özelliği eklendi.
Yiyecek ve İçecek bölümünde anket seçeneği olmadığını fark ettim. Şu 2 yiyecekten hangisini daha çok seviyorsunuz vb. konular açmak için uygun olur. Sizce?
techolay.net
Önerilerinizle Sosyal'i desteklediğiniz için teşekkürler.
Merhaba, Gereken şartları karşılayan üyeler İndir bölümüne yazılım eklemek için yetki talebinde bulunabilirler. Eklenecek yazılımlar ve yazılım güncellemeleri, @Enes3078 ve benim tarafımdan her detayıyla kontrolden geçecektir. İndir bölümü kurallarına uymayan üyelerin yazılım ekleme yetkileri...
En az 20* mesaj sayısına sahip kişiler kendi profillerinde günlük en fazla 5 adet mesaj paylaşabilir. 50* mesaj ve üstüne sahip kişiler ise kendilerinin ve diğer üyelerin profilinde günlük en fazla 10 adet mesaj paylaşabilir.
Profil mesajlarını sabitleme özelliği eklendi. Bu özellikle profilinizde yer alan gönderilerinizi en üstte tutabilirsiniz. Maksimum sabitlenebilir gönderi sayısı 3 olarak belirlendi. Bu maksimum sabitlenebilir gönderi sayısı gelecekte değişebilir.
Ek olarak sabitlenmiş gönderilerin en üstünde belirleyici ibare yer almaktadır.
Konu, üye, etiket ve kategori göz ardı etme özelliği eklenmiştir. Bu sayede ana sayfanıza düşmesini istemediğiniz kategorilerin konularını göz ardı edebilirsiniz.
Konuların altına benzer konular özelliği eklendi ve konu oluşturma sayfasına daha önce açılmış olabilecek konulara yönlendirme sağlayan özellik eklendi. Henüz ElasticSearch olmadığı için gelişmiş sonuçlar söz konusu olmayabiliyor fakat yüksek oranda ilişkili konular öne sürülmekte.