Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Yazdığımız makale ve çözümlere karşılık bir indirim alıyorduk. Onu daha hızlı hesaplamak için yapmışlar büyük ihtimalle.
Asıl amacı bu ve şirket hesaplarına reklam üyeliği için hızlı işlem sağlamak. Örneğin reklamını yapmak isteyen şirketler kurulacak sistem üzerinden kampanyalarını burada duyurabilecekler.
- Makaleler
- 9
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
İhtiyaç kredisi veriliyor mu acaba?
- Makaleler
- 1
Ödendi dekontum var, lisansım var ama indirecek yazılım yok. C'est une arnaque. Memnuniyet sıfır. Kesinlikle önermiyorum.

Kredili mevduat hesabı sistemi var galiba. Bakiyem ekside.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Hocam haciz gelecek dikkatli olun.Ödendi dekontum var, lisansım var ama indirecek yazılım yok. C'est une arnaque. Memnuniyet sıfır.
Eki Görüntüle 116649
Kredili mevduat hesabı sistemi var galiba. Bakiyem ekside.![]()
- Makaleler
- 7
Yazdığımız makale ve çözümlere karşılık bir indirim alıyorduk. Onu daha hızlı hesaplamak için yapmışlar büyük ihtimalle.
Asıl amacı bu ve şirket hesaplarına reklam üyeliği için hızlı işlem sağlamak. Örneğin reklamını yapmak isteyen şirketler kurulacak sistem üzerinden kampanyalarını burada duyurabilecekler.
Celik2TR
Uzman
- Makaleler
- 3
Resmi açıklama için teşekkür ederiz. İyi çalışmalar diliyorum. Rastgele!Asıl amacı bu ve şirket hesaplarına reklam üyeliği için hızlı işlem sağlamak. Örneğin reklamını yapmak isteyen şirketler kurulacak sistem üzerinden kampanyalarını burada duyurabilecekler.