Geleneksel XenForo tema stili dışında modernize edilmiş temalara da yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Yandaki barı nasıl kapatabiliriz hocam?Özelliği de bu zaten, üst barı doldurmak yerine yana aktarmak ve yanı da isteyenin küçültebilmesi. Olası en kompakt arayüzü sağlıyor bu da. Hatta fluid ayarı sayesinde hem sağdaki widgetları hem de soldaki barı kapatırsanız tüm forum en geniş hâliyle görüntülenebiliyor.
Soldaki üç çizgiye tıklayarak.
Olumlu oy kullandım. Öyle çok fazla olmasa da, 1-2 tane bile olsa, yeni temalar gelebilir. Benim gönlümden koyu renk ağırlıklı temalardan yana.
Bende isterim. Hem de karanlık temalı.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Tadından yenmez.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Frutiger Aero. Hem karanlık, hem de açık. Tadından yenmez.
- Makaleler
- 7
Frutiger Aero. Hem karanlık, hem de açık. Tadından yenmez.
Rastgele UI temalarından bahsediyorsunuz da acaba herhangi bir şekilde XenForo Community'e bakmayı düşündünüz mü? Burası haricinde bir tema ancak sıfırdan tasarlanabilir ve şu an Techolay'ın böyle bir gücü yok. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca da olacağını sanmıyorum.
Kesinlikle 2007 den çıkmış bir tema harika olur. Hem eski techolay temasını falan da silersek sunuculara yük olmaz diye düşündüm.
- Makaleler
- 7
Temalar sunucuya dev bir yük bindirmiyor bu arada, söyleyeyim. Bir tane çok fazla görselle gelen şaşalı tema varsa yanına bir tane de daha sade tema eklemek sunucudan her kullanıcı başına aktarılacak veri miktarını azaltacağından sunucuya faydası bile olur. Tabii artık cache mekanizmaları bu konuyu hallediyor yüksek oranda ama yine de işin aslını belirtmek en doğrusu.
Temalar sunucuya dev bir yük bindirmiyor bu arada, söyleyeyim. Bir tane çok fazla görselle gelen şaşalı tema varsa yanına bir tane de daha sade tema eklemek sunucudan her kullanıcı başına aktarılacak veri miktarını azaltacağından sunucuya faydası bile olur. Tabii artık cache mekanizmaları bu konuyu hallediyor yüksek oranda ama yine de işin aslını belirtmek en doğrusu.
İlerde başka temalar da eklenir mi?