Açıkçası hiçbiri bana hitap etmiyor. Ben eski temayı seviyordum ama illaki bir değişime gidilecekse bu Aurora olmamalı. Şimdi bir düşündüm de neden eski tema kalsın seçeneği yok? Belki benim gibi düşünen birileri vardır.
Hocam konuyu çok yanlış anlamışsınız, tema değişmeyecek. Ek temalar eklenecek, yani orjinal temalar, AMOLED tema ve seçilecek olan tema olacak seçenek olarak.
Evet, bu yeni gelen temayı hiç beğenmedim, gözlerim eski temayı arıyordu. Bunun için ben de eski temayı yaptım, tabii ki hâlâ birçok eksiği var ama düzeltmeye çalışıyorum.
Kullanmak isteyenler olursa diye buraya da paylaşacağım:
Hocam konuyu çok yanlış anlamışsınız, tema değişmeyecek. Ek temalar eklenecek, yani orjinal temalar, AMOLED tema ve seçilecek olan tema olacak seçenek olarak.
Yeni tema diye görünce eskiyi bırakıp yeniye geçiyoruz gibi düşünmüştüm. Sonra yorumları okuyunca anladım zaten. Açıkçası ben eski temada kalacağım için benim için çok fark etmiyor.
Dimension kesinlikle gelmeli. Bunu kullanıyordum kalkmış, yerine kötü standart dark gelmiş. İkinci sırada kesinlikle farklı olacak ve hava katacak İO gelmeli. Sade ve hoş görünecek illuminate teması da gelebilir.
Bence hepsi kötü. Default style'ın eskisi gibi AMOLED modunu bekliyoruz! İlla birine oy vereceksem iO dark ya da olabiliyorsa Easy Light Style'ın karanlık teması olsun.