Techolay Sosyal'in Yeni Temasını Beraber Seçelim!

En fazla 3 temayı oylayın!

• Cosmic

Oy: 41 19,2%
  • Solfege

Oy: 46 21,5%
  • XenAwsome

Oy: 7 3,3%
  • iO-iO Dark Mode

Oy: 93 43,5%
  • Rekt

Oy: 8 3,7%
  • illuminate

Oy: 35 16,4%
  • Aurora

Oy: 66 30,8%
  • Dimension-Dimension Dark

Oy: 48 22,4%
  • Royal

Oy: 8 3,7%
  • Easy Light Style

Oy: 25 11,7%

• Oy verenlerin toplamı
    214
  • Anket kapandı .
Sırf IO Dark gelsin diye 250 MB kalan internetimi harcıyorum. Çok yaşa IO! (23 MB imiş)

Hocam konuyu çok yanlış anlamışsınız, tema değişmeyecek. Ek temalar eklenecek, yani orjinal temalar, AMOLED tema ve seçilecek olan tema olacak seçenek olarak.

Eski temayı isteyenler için benzer bir tema.

Hocam konuyu çok yanlış anlamışsınız, tema değişmeyecek. Ek temalar eklenecek, yani orjinal temalar, AMOLED tema ve seçilecek olan tema olacak seçenek olarak.
Yeni tema diye görünce eskiyi bırakıp yeniye geçiyoruz gibi düşünmüştüm. Sonra yorumları okuyunca anladım zaten. Açıkçası ben eski temada kalacağım için benim için çok fark etmiyor.

Dimension kesinlikle gelmeli. Bunu kullanıyordum kalkmış, yerine kötü standart dark gelmiş. İkinci sırada kesinlikle farklı olacak ve hava katacak İO gelmeli. Sade ve hoş görünecek illuminate teması da gelebilir.

Minimal ve sade bir tema güzel duracaktır diye düşünüyorum. XenForo'un varsayılan teması güzel mesela. Her şey olması gerektiği gibi.

Bence hepsi kötü. Default style'ın eskisi gibi AMOLED modunu bekliyoruz! İlla birine oy vereceksem iO dark ya da olabiliyorsa Easy Light Style'ın karanlık teması olsun.

Bence hepsi kötü. Default style'ın eskisi gibi AMOLED modunu bekliyoruz!

Aralarından sadece iO ve Dimension bence çok güzel fakat gerisi bana göre çöp. Eğer ki bu ikisi gelmeyecekse tema değişikliğinin bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…