Bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum, mesela farklı bir siteymiş gibi gösteremez mi bu temalar? Direkt XenForo gibi değil de Discousin, MyBB gibi gösterebilir mi? Yani konu MyBB falan değil döşemeleri falan farklı olabilir mi?
Aurora temasını ben şahsen beğenmedim. En basitinden logo eşit değil ve renklerin çoğu uyumsuz. Dimension'a tercih edebileceğim alternatif bir tema değil kesinlikle. iO temadan biraz umutluyum.
Auroa temasını ben şahsen beğenmedim. En basitinden logo eşit değil ve renklerin çoğu uyumsuz. Dimension'a tercih edebileceğim alternatif bir tema değil kesinlikle. iO temadan biraz umutluyum.
@Enes3078 Aurora tema ile sosyal anasayfasındaki yeni konular bölümündeki yazılar Firefox pencere boyutuna göre ayarlanmıyor. Bu yüzden bozuk görünüyor.
@Enes3078 Aurora temasında bir şeyin yeni/güncel olduğunu belirtmek için kullanılan bold font direkt olarak uyumlu değil gibi(ben karıştırıyorum) o olaya. Güncel/Yeni olmayan içeriklerin linkleri beyaz değil de biraz daha grileştirilebilir çok ufak.