Techolay Sosyal'in Yeni Temasını Beraber Seçelim!

En fazla 3 temayı oylayın!

• Cosmic

Oy: 41 19,2%
  • Solfege

Oy: 46 21,5%
  • XenAwsome

Oy: 7 3,3%
  • iO-iO Dark Mode

Oy: 93 43,5%
  • Rekt

Oy: 8 3,7%
  • illuminate

Oy: 35 16,4%
  • Aurora

Oy: 66 30,8%
  • Dimension-Dimension Dark

Oy: 48 22,4%
  • Royal

Oy: 8 3,7%
  • Easy Light Style

Oy: 25 11,7%

• Oy verenlerin toplamı
    214
  • Anket kapandı .
Aurora gelmiş. "Yapacağınız temayı seveyim" dedim resmen. O kadar rezil, o kadar berbat bir tema olmuş. Bu kadar rezalet olacağını düşünmüyordum.
iO daha kötü, Cosmic gelseydi keşke.

Ben şimdilik Xenforo 2.3 varsayılan temasını kullanacağım. Yeni tema işine girmeyip buna düzenleme yapsalardı daha iyi olurdu bence.

Aurora gelmiş. "Yapacağınız temayı seveyim" dedim resmen. O kadar rezil, o kadar berbat bir tema olmuş. Bu kadar rezalet olacağını düşünmüyordum.

Ben o kadar dedim Dimension çok daha iyi Aurora çöp. Fakat ne yazık ki yönetim bizleri dinlemek yerine anket sonuçları neyse onu uygularız misali diyerek bizlerin görüşlerini dikkate almadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o kadar dedim Dimension çok daha iyi Aurora çöp. Fakat ne yazık ki yönetim bizleri dinlemek yerine anket sonuçları neyse onu uygularız misali diyerek bizlerin görüşlerini dikkate almadı.
Aurora fena değil bence be hocam. Zamanla alışacağız bence. Ya da alışırız.

Tema daha siteye oturmadığı halde çok güzel olmuş.
Bildirim zili bile ayrı oynuyor.
Retro klişe o XenForo havası yok, iyi.
Örnek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Fakat ne yazık ki yönetim bizleri dinlemek yerine anket sonuçları neyse onu uygularız misali diyerek bizlerin görüşlerini dikkate almadı.

Burada kendinizle çelişmiş oluyorsunuz, farkında değilseniz belirtmiş olayım. 2.3'e uyumlu ne kadar problemsiz sayılacak tema varsa sizlere sunduk. Siz seçtiniz, ben kendi isteklerimi geçmiş sayfalarda paylaşmıştım bile. Ben iO'yu istemiyordum fakat bu siteyi sadece ben kullanmıyorum ya da sadece siz kullanmıyorsunuz. Ben görevimi layıkıyla yerine getirip temaları sizlerin kullanımına hazır hâle getirmek için çaba sergiliyorum fakat bu şekildeki yorumlar pek bi demotive edici oluyor. Kaldı ki her tema çok yüksek masraf demek, istesek hepsini alıp kurabiliriz fakat bu kadar masraf bile şu an için bize çok. 3 yeni tema geliyor, dilediğinizi kullanırsınız. Ay boyu çeşitli geliştirmeler gerçekleştireceğim.

Ben bayıldım. Eline sağlık.

Henüz eksiklikleri var fakat vaktim oldukça değişeceğim. Kaldı ki örnek vermem gerekirse Aurora teması çok yeni bir tema. Tema geliştiricisiyle iletişime geçip eksiklikler bile belirttim ve o doğrultuda geliştirmeler gelecek. Bu nedenle ay boyu değişiklikler uygulanacaktır dedim. Umarım final hâli sevilir.

Yeni tema güzel olmuş fakat bana göre yukarıdaki mavi rengi biraz patlak gibi aşırı parlıyor. En azından koyu renklerin kullanıldığı bir varyantı da eklense güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…