Techolay Sosyal'in Yeni Temasını Beraber Seçelim!

En fazla 3 temayı oylayın!

• Cosmic

Oy: 41 19,2%
  • Solfege

Oy: 46 21,5%
  • XenAwsome

Oy: 7 3,3%
  • iO-iO Dark Mode

Oy: 93 43,5%
  • Rekt

Oy: 8 3,7%
  • illuminate

Oy: 35 16,4%
  • Aurora

Oy: 66 30,8%
  • Dimension-Dimension Dark

Oy: 48 22,4%
  • Royal

Oy: 8 3,7%
  • Easy Light Style

Oy: 25 11,7%

• Oy verenlerin toplamı
    214
  • Anket kapandı .
Düz beyaz tema tamamen mi kaldırıldı, göremiyorum da. Bu temanın karanlık versiyonları çok aşırı karanlık ve site genişliği de fazla olduğu için iç boğuyor biraz.

Düz beyaz tema tamamen mi kaldırıldı, göremiyorum da. Bu temanın karanlık versiyonları çok aşırı karanlık ve site genişliği de fazla olduğu için iç boğuyor biraz.

Renk seçiminizi gerçekleştirebilmelisiniz:

Aurora telefonda cok karisik duruyor. Biraz alismak lazim gibi ama harbiden cok karisik.
2 tema işi olacak mi? (iO + Aurora) Yoksa tek Aurora devam mi?

İfadeler: 683
@Enes3078 Aurora'da üst banner çok kalın eğer incelirse bence çok daha estetik bir görünüm sağlayabilir. Bir de temanın aydınlık renkleri pek markanın renkleriyle uyuşmuyor.

Aurora telefonda çok karışık duruyor. Biraz alismak lazim gibi ama harbiden çok karışık.

Oy verenler mis gibi Dimension varken hiç güzel olmayan Aurora'ya bastı. Şimdi de temayı beğenmedik, kullanmayız, çok parlak ve olmasa bile yokluğunu hissetmeyiz filan diyorlar. Artık iş işten geçti başta düzgün bir oylama yapacaklardı. Şu an Techolay'ın eski temasını kullanıyorum Samsung G3 VA panel 27" inç 165 Hz monitörde parlama yapmıyor. Fakat söylendiği gibi Aurora çok yapıyor ve sanki ekrana bakamıyorum gibi oluyor.

Ben Aurora'ya oy vermeyenlerdenim fakat gene de güzel geldi bana çıktığı günden beri bu temadayım. Alışmaya bakıyor ama üst bar gerçekten çok büyük biraz küçülse gerçekten iyi olur.

@Lexix, ben Aurora'ya oy verdim, severek kullanıyorum. Bir orijinalliği oldu. İyi ki Dimension'a vermedim oyu. Yakınanların oy verenlerin çoğunluğu olduğunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…