Ne yalan soyleyeyim hicbiri guzel degil eskiden forumdaki beyaz temayi Dark Reader ile gri yapiyordum guzel oluyordu simdi o calismiyor bozuluyor renkler.
Aurora çok güzel gider bence, beyaz olan seçenek de kullanılabilir.
Koyu renk bana iyi gelmiyor. xenforo.gen.tr'in şimdiki teması da çok güzel.
Tabii ki ücretli ve yine de belirtmek istedim. Sonuç olarak Aurora da çok güzel bir seçenek diye düşünüyorum.
Aurora ve iO-iO Dark Mode ikiside harbidende çakma web sitelerin kullandığı temalara benziyor. Ayrıca iO-iO Dark Mode Donanım Arşiv forumun temasıydı diye hatırlıyorum. Pek özgünde olmaz.
Açıkçası hiçbiri bana hitap etmiyor. Ben eski temayı seviyordum ama illaki bir değişime gidilecekse bu Aurora olmamalı. Şimdi bir düşündüm de neden eski tema kalsın seçeneği yok? Belki benim gibi düşünen birileri vardır.
Açıkçası hiçbiri bana hitap etmiyor. Ben eski temayı seviyordum ama illaki bir değişime gidilecekse bu Aurora olmamalı. Şimdi bir düşündüm de neden eski tema kalsın seçeneği yok? Belki benim gibi düşünen birileri vardır.
iO Dark Mode Create a dynamic forum with this minimalist, vibrant dark theme. With concepts from Apple’s Human Interface Guidelines, your forum will be sleek and captivating. Make iO unique with category strips that automatically change color...
xenforo.com
Linkledigin forumlarin renklerinin buna benzedigine emin misin?
Yeni tema seçiminin üyelerin oylamasına bırakılması çok hoş olmuş, teşekkür ederiz. Aurora çok sade ve temiz görünüyor. Kesik banner renkleri ile kullanılırsa beğenileceğini düşünüyorum.