Yaptığınız küçük dokunuşlarla ortaya hoş bir kişiselleştirme çıkmış. Eminim ki bir haftasonunuzu ayırsanız, çok daha etkileyici sonuçlar elde edersiniz. Firefox için güncel sürümü çıktığında ben de denemeyi düşünüyorum.
Project Techorium 1.45 ile gelen kullanıcı teması fonksiyonu sayesinde ChatGPT'ye yaklaşık 5 dakika içinde hazırlattığım bu temayı kullanıyorum. Tutarsızlıklar olsa da, renk, font ve animasyon özellikleri çok hoşuma gitti. Yani sorunlar olsa da umursamıyorum ve bu şekilde saatlerce makale hazırlarken veya tartışma yaparken farklı bir görüntü elde etmek değişik ve güzel oldu. En güzeli de, bir makale yazarken konu yazdığım yazı kutusunun aşağıya doğru çok büyük olmasını sağlayabiliyorum böylece uzun bir konu yazarken sürekli yukarı aşağı inmek zorunda kalmıyorum.
Peki siz ne düşünüyorsunuz? Techolay'da beğenmediğiniz renk, boyut ve stil ayarlarını bu şekilde değiştirmek ister miydiniz? Eklentiyi @Stereo.Luigi99 programladı bu arada. Son güncellemeyi de ben yaptım.
Evet, Project Techorium'un 1. yıl dönümünü kutlamak adına yeni bir güncelleme! Vay be, 1 yıl ne çabuk geçmiş... Chrome Web Mağazası'nda yayında! https://chromewebstore.google.com/detail/project-tec...
NOT: Bu bir tarayıcı eklentisidir, altta verilen tarayıcılarda çalışır. NOT: Sürprizbozanları okuyunuz. Evet, o eklenti yapan Mario'yu hatırlıyor musunuz? Herhalde hayır ama o benim. 2024 öncesi Project TechnOSpat ve Project Quettapat'tan sonra üçlemeyi bitirecek eklenti artık burada. Evet...