macOS sandım onu.
Detaylar
Kim cevapladı?DNF4'ün emekliye ayrılmasına az kaldı hocam. DNF5, DNF4'e göre hem daha hızlı hem de daha optimize. Fedora 39'dan direk DNF5 yükleyip kullanabiliyoruz hocam. Fedora 38'de ise copr reposuyla olabiliyor. Fedora 41 ile DNF4'ten DNF5'e geçiş planlanıyor.Fedora çok güzel ama paket yöneticisi berbat ötesi. Arch Linux tabanlı dağıtımlar kullananlar bilir ki Pacman ne kadar hızlı bir paket yöneticisidir. Pacman kullanmaya alıştıktan sonra DNF katlanılmaz hâle geliyor.
Archinstall diye bir şey var hocam. Neyse, Arch + GNOME kullanıyorum.Arch'a zor demeseler şu video yüzünden Arch geçecektim.
The Shorekeeper 5
Üstün
DNF4'ün emekliye ayrılmasına az kaldı hocam. DNF5, DNF4'e göre hem daha hızlı hem de daha optimize. Fedora 39'dan direk DNF5 yükleyip kullanabiliyoruz hocam. Fedora 38'de ise copr reposuyla olabiliyor. Fedora 41 ile DNF4'ten DNF5'e geçiş planlanıyor.
DNF5'i de denedim Pacman'in yanına yaklaşamıyor.
Beyazıt 10
Üstün
Şu anda kullanmıyorum ancak en çok Ubuntu kullanmıştım. En sevdiğim dağıtımlardan birisidir.
- Makaleler
- 3
Şu anda kullanmıyorum ancak en çok Ubuntu kullanmıştım. En sevdiğim dağıtımlardan birisidir.
Ubuntu = bloated Linux.
Beyazıt 10
Üstün
Çok fazla Linux deneyimleyemedim hocam. En uzun süre Ubuntu kullandım. Şu anda Linux Mint veya Arch'a geçmeyi düşünüyorum.